Oui Oui

Fans getrakteerd op eerste beelden tweede deel Netflix-hit Lupin

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Emmanuel Guimier / NetflixFans getrakteerd op eerste beelden tweede deel Netflix-hit Lupin
RTL

Assane's zoektocht naar wraak op Hubert Pellegrini heeft zijn familie in stukken gescheurd. Met zijn rug tegen de muur moet hij nu een nieuw plan bedenken, ook al brengt dat zichzelf in gevaar. Er staat dus weer genoeg te gebeuren in het vervolg van 'Lupin', zo wordt ook duidelijk uit de eerste beelden die Netflix zojuist heeft gedeeld.

Fans hoeven gelukkig niet lang te wachten op de tweede reeks. Het vervolg van de Franse Netflix-hit verschijnt komende zomer al. De vijf nieuwe afleveringen zijn dan exclusief te zien bij de streamingdienst.

Acteur Omar Sy vervult de hoofdrol in de serie: Assane Diop. Assane probeert zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan. Zijn rol is geïnspireerd op de romans van Maurice Leblanc over de galante dief en vermommingsmeester Arsène Lupin.

Riverdale neemt een break: drie maanden niet te zien bij Netflix
Lees ook

Riverdale neemt een break: drie maanden niet te zien bij Netflix

Lupin is de grootste Franse Netflix-hit tot nu toe. De serie werd de eerste 28 dagen op Netflix door 70 miljoen abonnees bekeken. Niet gek dus dat een tweede seizoen is aangekondigd. "De ontvangst van de serie is zo overweldigend, hij moet komend jaar wel terugkeren", zei medebedenker en schrijver George Kay eerder tegen Radio Times.

Lees meer over
Netflix