in goede en slechte tijden

Olcay Gulsen over zieke Ruud: 'Ik ga goed voor hem zorgen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @ruuddewildOlcay Gulsen over zieke Ruud: 'Ik ga goed voor hem zorgen'
RTL

Olcay Gulsen (40) staat tijdens deze loodzware tijden klaar voor haar vriend Ruud de Wild (51). De radio-dj kreeg enkele maanden geleden te horen dat hij darmkanker heeft en last nu een radio-stop in om te revalideren. Olcay reageert via social media op alle lieve berichten naar aanleiding van het nieuws.

"Hij is enorm onder de indruk van al jullie steun en liefde"

Het vreselijke nieuws over de ziekte van Ruud slaat in als een bom. Menig (bekende) Nederlander heeft inmiddels zijn of haar steun betuigd. Via Instagram Stories reageert Olcay namens haar vriend op de berichten. Ze schrijft: 'Bedankt voor al jullie lieve berichten over Ruud. Hij is enorm onder de indruk van al jullie steun en liefde.'

'Ik ga goed voor hem zorgen en jullie op de hoogte houden', vervolgt ze. 

© Instagram @olcay
© Instagram @olcay

"Een aantal maanden geleden kreeg ik de diagnose darmkanker. Dat heb ik stil willen houden", vertelt Ruud maandag in zijn voorlopig laatste radio-uitzending. "Dat is me een tijdje gelukt ook, maar niet helemaal." Inmiddels is Ruud al één keer geopereerd. "Ik ben er vroeg bij, heb ik gehoord."

"Helaas is niet alles weg. Ze hebben nog een keer gekeken en ik moet nog een keer geopereerd worden", vervolgt hij. "Na die operatie moet ik een tijdje gaan revalideren. Ze zijn er super snel bij, maar kanker blijft kanker, het blijft iets engs. Ik hoop na die revalidatie terug te komen. Jullie zijn nog niet van me af."

Lees meer over
Olcay GulsenRuud de Wild