paasbest

André Hazes viert Pasen samen met de familie van Sarah

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP / Instagram @sarahvansoelenAndré Hazes viert Pasen samen met de familie van Sarah
RTL

André Hazes (27) heeft sinds hij besloot een punt te zetten achter zijn relatie met Monique Westerberg (43) onderdak gevonden bij de familie Van Soelen, met wie hij ook dit weekend doorbrengt. Dat blijkt uit zijn Instagram.

"Don’t worry, be hoppy"

Vooral met dochter Sarah kan de zanger het goed vinden, al is het haar vader Ruud die vandaag op de Instagram van de 'Leef'-zanger prijkt. 'Don’t worry, be hoppy', geint André bij een foto van hen samen strak in het pak onder het genot van een wijntje. 'Toppertjes!' reageert ook Sarah onder het feestelijke kiekje.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

André Hazes aan de pannenkoeken bij familie van Sarah
Lees ook

André Hazes aan de pannenkoeken bij familie van Sarah

André en de 25-jarige Sarah kennen elkaar van een feestje. Sarah vertrok vlak na die ontmoeting naar een afkickkliniek en is volgens Hazes inmiddels anderhalf jaar clean. "Ik hou van een drankje, ik heb het af en toe moeilijk en dan grijp ik naar de fles. Zij snapt dat heel goed", vertelde hij onlangs aan RTL Boulevard.

Volgens Dré hebben de twee géén relatie, maar is het wel 'een heel leuk wijf'. "Ik ben een jongen die niet goed alleen is, dus ik sluit niks uit", aldus de zanger.

André en Monique maakten afgelopen maart bekend uit elkaar te zijn. Het stel was sinds vorig jaar februari weer bij elkaar, nadat de zanger enkele maanden een relatie met Bridget Maasland had. De tijdelijke breuk vormde de inspiratie voor zijn laatste album 'Thuis', waarop hij tot in detail over zijn turbulente liefdesleven zingt. 

Lees meer over
André Hazes