CITROENTJE LIMOENTJE

B&B-kijkers ergeren zich aan kritisch stel: 'Azijnzeikers'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NPOB&B-kijkers ergeren zich aan kritisch stel: 'Azijnzeikers'
RTL

In 'Bed & Breakfast' is het meestal een gezellige bedoening, maar in de uitzending van vrijdagavond was er een behoorlijk kritisch stel te zien. Kijkers van het populaire NPO-programma konden de afkeurende toon van Gerrie en Dennis uit Delfzijl allesbehalve waarderen.

"Ze mogen dat onderbetalen wel schrappen"

De kijkers kregen eerst te zien hoe Dennis en Gerrie hun prachtige B&B in Delfzijl runnen. Maar toen de twee mannen op bezoek gingen in de B&B's van de andere deelnemers, Renate en Gerti en Gerard en Riki, hadden de twee behoorlijk wat aan te merken op het werk van hun collega's.

Zo vonden Gerrie en Dennis het bij Renate en Gerti in Emmen een beetje te druk. Bovendien waren de plantenbakken op het terras volgelopen met water. Daar konden de dames toch beter seizoensplanten in zetten. Ook bij Gerard en Riki hadden de heren het een en ander op te merken aan de kamer.

Kijkers B&B verbluft door kritiek op lichtknopjes en sanitair
Lees ook

Kijkers B&B verbluft door kritiek op lichtknopjes en sanitair

Uiteindelijk betaalden de mannen bij beide andere stellen minder dan de vraagprijs. Volgens sommige kijkers iets dat absoluut 'not done' is. Al met al hadden de kijkers dan ook een hoop te zeggen over het gedrag van de twee Groningse mannen.

'Ze mogen dat onderbetalen wel schrappen, vind ik. Gewoon de vraagprijs plus wat je het eventueel extra waard vindt. Iedereen doet altijd zo zijn best, beetje respectloos', schrijft iemand op Twitter. Daar sluiten veel anderen zich bij aan.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De bewuste aflevering kijk je hier terug. Bed & Breakfast zie je iedere vrijdag om 20:30 uur op NPO 1.

Lees meer over
NPO