THE DRAMA CONTINUES

Model legt bom onder relatie Khloé Kardashian en Tristan

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPModel legt bom onder relatie  Khloé Kardashian en Tristan
RTL

Instagram model Sydney Chase heeft opnieuw van zich laten horen, nadat ze eerder al bekend maakte een affaire te hebben gehad met Tristan Thompson (30), de vriend van Khloé Kardashian (36) en tevens vader van hun dochter True. Chase liet via TikTok weten dat het wel degelijk klopt dat ze een verhouding met de basketballer heeft gehad, maar dat ze spijt heeft van te intieme details die ze heeft prijsgegeven.

"Ik heb iets te persoonlijke dingen verteld"

"Ik heb iets te persoonlijke dingen verteld en dat had ik niet moeten doen. Maar wat ik zei over onze relatie is waar, ik lieg daar niet over. We hebben elkaar voor het eerst op 11 november ontmoet en onze laatste contact een dag na de 3e verjaardag van zijn dochter. Daarnaast heeft hij me ook geappt toen hij hoorde dat ik een interview zou geven", aldus Sydney.

'Khloé Kardashian opnieuw bedrogen door Tristan Thompson'
Lees ook

'Khloé Kardashian opnieuw bedrogen door Tristan Thompson'

Het 23-jarige model liet maandag in een gesprek met de podcast No Jumper weten Thompson meerdere malen te hebben gezien en claimt dat hij beweerde single te zijn. Ook deed ze uitspraken over de grootte van zijn geslachtsdeel.

Volgens Amerikaanse media zou Kardashian 'totaal overvallen zijn door het nieuws'. De realityster zou niet weten wat ze moet geloven.

Lees meer over
Khloé Kardashian