listen to me!

Onwetendheid Marieke wordt running gag in I Can See Your Voice

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© I Can See Your VoiceOnwetendheid Marieke wordt running gag in I Can See Your Voice
RTL

Het podium van de waarheid geeft ook deze week in 'I Can See Your Voice' weer ruimte aan zeven kandidaten die alles uit de kast halen om het panel te laten geloven dat ze een goede zanger zijn. Vooral Marieke Elsinga (34) is makkelijk in de maling te nemen.

Let op: dit artikel bevat spoilers van I Can See Your Voice aflevering 2.

"Niemand luistert ooit naar mij!"

In I Can See Your Voice is niets wat het lijkt. Want tussen de zeven kandidaten zit ook een aantal valse kraaien. De vraag blijft dan ook: wie kan er écht goed zingen en wie bedondert de boel? Zangeres Francis van Broekhuizen en haar fan Nick gaan deze aflevering op zoek naar het antwoord voor een geldbedrag van 5000 euro. 

Francis en Nick staan er niet alleen voor en krijgen hulp van een deskundig panel. Alhoewel, aan panellid Marieke Elsinga hebben ze nou niet zóveel. De radio-dj heeft de meest uiteenlopende theorieën die - zo weet ze zelf ook - nergens op zijn gebaseerd. Zo beweert Marieke dat Miss Hiphop niet kan zingen omdat 'alles zo perfect en goed is, dat het niet waar kan zijn'. Daar zet ze wel een kleine kanttekening bij: "Ik zit er ook wel eens naast."

Marieke Elsinga herkent ex-vriendje tijdens I Can See Your Voice
Lees ook

Marieke Elsinga herkent ex-vriendje tijdens I Can See Your Voice

Dat bewijst ze maar weer eens als Francis en haar fan Mister Wedding Man naar huis sturen. "Hij kan zingen", houdt Marieke voet bij stuk. "Niemand luistert ooit naar mij!" Dat heeft volgens Danny de Munk een goede reden. "Je hebt er ook behoorlijk naast gezeten de afgelopen tijd", lacht hij. De onwetendheid van Marieke begint dan onderhand ook een soort running gag te worden. Want ook vorig seizoen zat Marieke er bijna altijd naast.

In het geval van Miss Hiphop heeft ze het echter wel bij het rechte eind. Als de 21-jarige Marie-Claire, wat haar echte naam is, vlak voor de grote finale wordt weggestemd blijkt namelijk dat ze geen zuivere noot weet uit te brengen!

Omdat Miss Hiphop is weggestuurd, staat Francis met de Super Trouper in de finale en zingen ze samen het nummer 'Barcelona'. Het is een prachtig duet, want de 26-jarige Guus blijkt tot ieders verrassing een gouden keeltje te hebben.

I Can See Your Voice is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en Videoland. Kijk de aflevering hier terug.

Lees meer over
Francis van BroekhuizenCarlo BoszhardMarieke ElsingaDanny de MunkEdsilia RombleyFred van LeerI Can See Your Voice