een hele journey

Jørney en Odim van EOTB: Double Dutch samen gespot op hotelkamer

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTVJørney en Odim van EOTB: Double Dutch samen gespot op hotelkamer
RTL

Vanaf de eerste aflevering van 'Ex On The Beach: Double Dutch' richt Odim zijn pijlen al op Jørney. Nu lijkt het erop dat de twee het ook nog na de opnames goed met elkaar kunnen vinden. Heel goed zelfs.

Gaat Odim voor Shani of toch voor Jørney? In de laatste aflevering van EOTB was te zien hoe Odim alle spullen van Jørney uit de kamer sleepte om zo plaats te maken voor Shani. Geen hele grote verrassing, aangezien Odim de Vlaamse schone eerder al stiekem had gezoend in het zwembad.

Wat wel een verrassing is, is dat Odim en Jørney dit weekend samen in een hotel werden gespot. Beiden plaatsten namelijk een update vanuit dezelfde hotelkamer in Amsterdam. Odim deed dat op zijn Instagram Story en Jørney via Snapchat. 

Imke uit EOTB doet bijzondere onthulling na groepsseks
Lees ook

Imke uit EOTB doet bijzondere onthulling na groepsseks

Of de twee echt een setje vormen is nog maar de vraag. Twee deelnemers van Temptation Island: Love or Leave haalden zo'n zelfde soort trucje uit. Kevin, die een relatie heeft met Eva, en single Anne deelden ook bijna dezelfde Instagram Story. Hierdoor laaiden de geruchten over een mogelijke relatie al snel op. Niets bleek minder waar: Kevin en Eva verlieten samen het eiland en Anne sloeg de mannelijke single Bowy aan de haak.

Lees meer over
Ex on the BeachVideoland serie