oui oui, finally

Nu te bekijken: de officiële trailer van het tweede deel van Lupin

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Lupin/NetflixNu te bekijken: de officiële trailer van het tweede deel van Lupin
RTL

Acteur Omar Sy (43) schittert vanaf 11 juni weer als de doortrapte Assane Diop in één van de populairste Netflix-series ooit: 'Lupin'. Omdat de streamingdienst weet dat fans de dagen aftellen, trakteren ze hen vandaag al op de meeslepende officiële trailer van het tweede deel.

Door Assanes verlangen naar wraak op Hubert Pellegrini (gespeeld door Hervé Pierre) is zijn familie verwoest. Nu moet hij, met zijn rug tegen de muur, een nieuw plan bedenken, ook al brengt hij daarmee zichzelf in gevaar.

Hoe dat afloopt wordt deze zomer duidelijk. Dan zijn de vijf nieuwe afleveringen exclusief te zien bij Netflix.

Fans getrakteerd op eerste beelden tweede deel Netflix-hit Lupin
Lees ook

Fans getrakteerd op eerste beelden tweede deel Netflix-hit Lupin

De serie is geïnspireerd op de romans van Maurice Leblanc over de galante dief en vermommingsmeester Arsène Lupin. Lupin is de grootste Franse Netflix-hit tot nu toe. De serie werd de eerste 28 dagen op Netflix door 70 miljoen abonnees bekeken. Niet gek dus dat er inmiddels al gauw een tweede seizoen werd aangekondigd. "De ontvangst van de serie is zo overweldigend, hij moet komend jaar wel terugkeren", zei medebedenker en schrijver George Kay eerder tegen Radio Times.

Deel 2 van Lupin is vanaf 11 juni te zien bij Netflix.

Liever iets van Nederlandse bodem? Aanstaande vrijdag gaat de langverwachte Netflix-film Ferry in première. Omdat het een prequel is moest hoofdrolspeler Frank Lammers er wel wat jonger uitzien. Hoe hij dat voor elkaar kreeg, legt hij uit in onderstaande video:

Lees meer over
NetflixLupin