EX-tra power

Nieuwe ex staat voor verschrikkelijke keuze in EOTB

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTVNieuwe ex staat voor verschrikkelijke keuze in EOTB
RTL

Geen aflevering van 'Ex On The Beach: Double Dutch' was tot nu toe zo heftig als de zesde aflevering. Als de ex van Sander de villa betreedt krijgt ze de machtigste power tot nu toe.

"Ik ga ook weg"

Het is verrassend genoeg Jørney die eindelijk toegeeft aan haar gevoelens voor Odim in deze aflevering. Nadat ze een tijd lang de boot afhoudt, duikt ze met hem de koffer in. Daarom valt het rauw op haar dak als de kersverse ex Isidora besluit om juist haar liefje naar huis te sturen. Jørney is - zoals dat gaat in zo'n dramatisch programma - over haar toeren. "Het slaat echt nergens op", zegt ze boos. "Ik ga ook weg. Wat moet ik hier nog doen?" 

Jørney en Odim van EOTB: Double Dutch samen gespot op hotelkamer
Lees ook

Jørney en Odim van EOTB: Double Dutch samen gespot op hotelkamer

Veel tijd om te treuren is er niet. Binnenkort maakt dekhengst Harrie zijn entree in de villa en wie op de hoogte is van zijn reputatie, weet dat hij Jørney vast een schouder wil bieden om op... uit te huilen. Hoewel hij in deze aflevering aangekondigd wordt, is het nog maar de vraag wanneer de kandidaten én de kijkers hem echt te zien krijgen. Naar verwachting maakt hij volgende week zondag zijn langverwachte entree. 

Ex On The Beach: Double Dutch wordt iedere zondag om 21.30 uur uitgezonden op MTV. Kijk de aflevering hier terug. 

Lees meer over
Ex on the Beach