hoge bomen vangen veel wind

Carlo Boszhard zegt sorry tegen Davina Michelle: 'Was te pittig'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPCarlo Boszhard zegt sorry tegen Davina Michelle: 'Was te pittig'
RTL

Voor het oog van Europa (en Australië) veegde de 25-jarige Davina Michelle afgelopen dinsdag de vloer aan met alle songfestivalacts tijdens de eerste halve finale. Songfestivalfan van het eerste uur Carlo Boszhard (51) zat ook in de zaal, en genoot enorm van het optreden. Woensdagavond schoven Davina en Carlo allebei aan bij 'Beau'.

"Ik ben laatst heel pittig tegen je geweest, mijn excuses nog"

Aan tafel bij Beau van Erven Dorens blikken ze terug op de spectaculaire eerste halve finale - met als hoogtepunt toch wel het optreden van Davina. "Je bent zo in je hoofd bezig en geconcentreerd. Je bent echt helemaal nergens mee bezig, ook niet met hoeveel mensen kijken. Je bent in een hele andere zone", antwoordt de 25-jarige als Beau aan haar vraagt hoe het optreden ging.

Sneu: lid van IJslandse songfestivalband positief getest
Lees ook

Sneu: lid van IJslandse songfestivalband positief getest

Genoten heeft ze in ieder geval, net als de rest van Europa - en Carlo dus. "Het was een explosie van talent", vertelt hij enthousiast aan tafel. "Er zaten letterlijk mensen naast mij te janken."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De I Can See Your Voice-presentator wil meteen zijn verontschuldigingen aanbieden voor uitspraken die hij eerder gedaan heeft bij Op1. "Ik ben laatst heel pittig tegen je geweest, mijn excuses nog", richt hij zich tot Davina. "Wij zaten daar bij Op1 en daar zei ik: 'Jij móét naar het songfestival. Ik was best wel pittig want ik weet gewoon dat als zij gaat, zij zo'n enorme performance kan neerzetten."

"Je was gewoon enthousiast", wuift Davina het weg, al verklapte ze eerder aan RTL Boulevard inmiddels te dromen van het songfestivalpodium...

Lees meer over
Beau van Erven DorensDavina MichelleCarlo Boszhard