kwartetten

Lesley over trieste actie Shani: 'Ze is gewoon bang'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTV/Ex on the BeachLesley over trieste actie Shani: 'Ze is gewoon bang'
RTL

Tenerife was te klein toen de vurige Shani erachter kwam dat Lesley en Imke het bed hadden gedeeld met 'haar' Dusty en Keanu. Het gevolg: een enorme ruzie waardoor Lesley vanaf dat moment met één oog open moest slapen. In tegenstelling tot Keanu, die gewoon nog het mannetje van de villa bleef. Belachelijk, zo stelt Lesley in 'Shots Fired'.

"Bij mij ligt het anders want ik heb Keanu ook verleid"

Bizar detail van dekhengst Harrie: 'Bedpartner EOTB poepte in bed'
Lees ook

Bizar detail van dekhengst Harrie: 'Bedpartner EOTB poepte in bed'

Een trio, daar moet Lesley niets van weten. Maar een kwartet, daar is ze wel voor te porren - of prikken, als we in EOTB-termen spreken. In de vierde aflevering van het programma was te zien hoe zij, Imke, Dusty en Keanu zich met zijn viertjes vermaken. Tot grote ergernis van Shani, die vervolgens helemaal uit haar slipper schiet.

"Ik vind het raar dat jij en Imke op jullie flikker kregen terwijl ik ook in de villa heb gezegd dat het mijn schuld is, ik fiks hen", vertelt Dusty in Shots Fired van RTL Boulevard.

"Bij mij ligt het anders want ik heb Keanu ook verleid", legt Lesley uit. En dat was de druppel voor Shani, die letterlijk spuugt op Lesley - iets wat Dusty maar amper kan geloven. Hij kent die kant van zijn ex helemaal niet. "Dat deed ze niet waar jullie bij waren", aldus de vrouwelijke Harrie de Dekhengst. "Ze was bang voor jullie. Ze deed het alleen als jullie er niet waren, en dat maakt het eigenlijk extra triest."

Ex on the Beach: Double Dutch zie je elke zondag om 21.30 uur op MTV en kijk je ook bij Videoland.

Lees meer over
MTVEx on the Beach