another bites the dusty

Dusty haalt woede medekandidaten EOTB op de hals

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ViacomCBS/MTVDusty haalt woede medekandidaten EOTB op de hals
RTL

Het is wekelijks feest bij 'Ex On The Beach: Double Dutch', maar dat loopt ook vaak uit de hand. Ook dit keer heeft Dusty het bont gemaakt bij zijn medekandidaten.

Let op: dit artikel bevat spoilers over het huidige seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch.

"Ik ga dit ventje echt niet vergeven"

Wanneer Dusty zijn kans schoon ziet bij Shirley, wil hij er gelijk voor gaan. "Als ik dan hoor dat zij mij wil doen, ga ik daar gewoon op af", legt hij uit. De twee babbelen wat af en dat valt Shirleys ex Robin ook op en confronteert Dusty. De twee heren krijgen een woordenwisseling. "Je moet niet stoer doen tegen mij, dan krijg je een paar klappen", verklaart Dusty. Zo gezegd, zo gedaan. Dusty duwt Robin het zwembad in en geeft nog een paar duwtjes na.

Bizar detail van dekhengst Harrie: 'Bedpartner EOTB poepte in bed'
Lees ook

Bizar detail van dekhengst Harrie: 'Bedpartner EOTB poepte in bed'

Robin is er niet van gediend. "Ik loop hier leuk tegen hem te doen, terwijl ik me al loop op te vreten over zijn schijnheilige gedoe. Altijd weer aan het praten, altijd weer de boventoon willen hebben met z'n grote muil", zegt hij over Dusty. "Ik kan hier echt niet boven staan. Ik ga dit ventje echt niet vergeven." Vervolgens mag Shirley kiezen met wie ze in de love mansion een nachtje wil doorbrengen. Haar keuze valt op Robin. Dusty is op z'n ego getrapt en gooit Shirleys schoenen als revanche in het zwembad. 

Maar daarmee is het nog niet gedaan. Hoewel zijn poging om met Shirley naar bed te gaan mislukt, waagt hij het er nog eens op met zijn ex Sem. Dat kan Sems goede vriendin Shani dan weer niet hebben. "Je moet hier niet zo komen praten, dat weet je toch?" vraagt Shani aan Dusty. Het gaat van kwaad naar erger. Shani slaat Dusty in het gezicht, waarna hij haar een harde duw geeft. Genoeg voor Shani's ex Davey om in te springen, waarna hij en Dusty met elkaar op de vuist gaan. Uiteindelijk ligt Dusty in zijn eentje in bed...

De halve villa lijkt het te hebben gehad met Dusty's gedrag. "Het is wat het is. Ik kan het nu niet meer terugdraaien", reageert het vechtersbaasje. Dusty is één van de gangmakers van het huidige seizoen. Ook bij Shots Fired liet hij weinig aan de verbeelding over. Je ziet het in de video hieronder: 

Je kunt de nieuwste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch hier terugkijken of bij Videoland. Iedere zondag verschijnt er om 20.30 uur een nieuwe aflevering op MTV. 

Lees meer over
MTVEx on the Beach