ik voel me plots weer zo oya lélé

Ex-K3'tje Kathleen krijgt eigen Ik Vertrek-achtige serie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @kathleen_aertsEx-K3'tje Kathleen krijgt eigen Ik Vertrek-achtige serie
RTL

Het leven als K3-ster ligt inmiddels ver achter Kathleen Aerts (42). Tegenwoordig spendeert ze haar tijd liever in Zuid-Afrika. Toch keert ze binnenkort terug in de spotlight - ditmaal niet als zangeres, maar als realityster. Ze krijgt namelijk haar eigen programma: 'Villa Zuid-Afrika'.

"Op een zomers terras met zicht op de Tafelberg is de droom van een guesthouse ontstaan"

Gedoe met vergunningen, een te krap budget, verbouwingen die vertraging oplopen... Zal Villa Zuid-Afrika de Vlaamse versie van Ik Vertrek worden? In het VTM 2-programma gaat Kathleen met haar gezin op zoek naar een geschikte locatie om een guesthouse te openen. Hoewel ze al jaren met man Steven en zoons Lewis en Jay in Zuid-Afrika woont, heeft het koppel nu definitief de knoop doorgehakt: de twee willen hun eigen toko openen. En om dat heuglijke nieuws nog wat feestelijker te maken, hebben ze ook meteen een contract voor hun eigen realityserie in de wacht gesleept zodat iedere stap van het pittige proces vastgelegd kan worden. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

K3's Kathleen al jaren gelukkig in Zuid-Afrika
Lees ook

K3's Kathleen al jaren gelukkig in Zuid-Afrika

Het idee komt overigens niet compleet uit de lucht vallen. "22 jaar geleden zette ik voor het eerst voet aan wal in Zuid-Afrika. Het voelde meteen als thuiskomen", vertelt Kathleen over haar liefde voor het land. "Op een zomers terras met zicht op de Tafelberg is de droom van een guesthouse ontstaan. Nu meer dan twee decennia later blijkt de droom weleens werkelijkheid te kunnen worden. Lewis en Jay kijken al uit naar de dagelijkse portie pannenkoeken van het buffet, Steven droomt van zijn eigen bar en ik kan niet wachten om de eerste gasten te verwelkomen. Maar eerst nog een guesthouse vinden."

De opnames zijn inmiddels in volle gang. Wanneer Villa Zuid-Afrika wordt uitgezonden, is nog niet bekend.

Lees meer over
Kathleen AertsK3