keep up

Khloé Kardashian dreigt met stappen tegen 'ex' van haar vriend

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKhloé Kardashian dreigt met stappen tegen 'ex' van haar vriend
RTL

Khloé Kardashian (36) is het zat dat Kimberly Alexander haar en haar vriend Tristan Thompson (30) blijft lastigvallen. Kimberly beweert dat Tristan de vader is van haar 7-jarige zoon, zelfs nadat vaderschapstesten al hadden uitgewezen dat dit niet het geval is. De realityster dreigt in een brief met juridische stappen als de 'ex' van Tristan hen blijft contacten, meldt 'TMZ'.

In een dreigbrief namens haar advocaat verzoekt Khloé de dame dringend te stoppen met het delen van haar verhaal. Dat doet de realityster nadat Kimberly heeft toegegeven valse berichten van de realityster op Instagram te hebben gedeeld. In het bericht zei Khloé zogenaamd tegen haar dat ze graag nog een vaderschapstest wilde omdat 'Tristan een leugenaar is'. Als de vrouw haar blijft lastigvallen via onder meer sociale media dan stapt de realityster naar de rechter, staat volgens de entertainmentsite in de brief.

Model legt bom onder relatie  Khloé Kardashian en Tristan
Lees ook

Model legt bom onder relatie Khloé Kardashian en Tristan

Tristan stapte onlangs zelf ook al naar de rechter. De basketballer eist een schadevergoeding omdat Kimberly de vertrouwelijke uitslag van de vaderschapstest op Instagram heeft gedeeld en beweerde dat hij het laboratorium had omgekocht voor de negatieve uitslag ervan. Tristan stelt dat de leugens van de vrouw zijn reputatie schaden en hij daardoor commerciële deals misloopt.

Hoe het afloopt gaan we niet zien in Keeping Up With The Kardashians, het doek valt namelijk voor de populaire serie.

De sporter heeft samen met Khloé dochter True en een zoon uit een eerdere relatie. De realityster en de basketballer gingen vlak voor de geboorte van hun dochter (in april 2018) uit elkaar nadat beelden opdoken van Tristan met andere vrouwen. Sinds afgelopen winter zijn de twee toch weer samen. 

Lees meer over
Khloé Kardashian