welke ex is next?

Tablet of Terror slaat weer toe: dit EOTB-koppel is niet meer samen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Ex on the Beach/MTVTablet of Terror slaat weer toe: dit EOTB-koppel is niet meer samen
RTL

In de hel van exen weten sommigen het te presteren om wél gevoelens van liefde (of meer; hallo soa-gevaar!) te krijgen tijdens hun deelname aan 'Ex on the Beach: Double Dutch'. Zo ook Shirley en Robin, die als exen aanspoelden op het strand van Tenerife. Na elkaar in de villa meerdere keren 'geprikt' te hebben, verlieten ze samen het eiland. Om vervolgens thuis tot de conclusie te komen dat ze toch écht beter af zijn als exen.

"This is the end. Thank you all. Genoten van iedereens drama?"

Dat laat Shirley weten via Instagram. Vlak na de uitzending plaatste ze op haar pagina een foto van zichzelf en alle deelnemers met daarbij de tekst: 'This is the end. Thank you all.' Genoten van iedereens drama?' We horen je denken: niet meteen reden tot paniek, maar in de comments laat de EOTB-babe weten dat zij en Robin niet langer een setje zijn. Het contact is verbroken en daarnaast taggen ze elkaar niet meer in groepsfoto's - want ja, dat is natuurlijk het eerste wat je als influencer doet als je relatie uit is.

Deze drie stelletjes verlieten de Ex On The Beach-villa samen
Lees ook

Deze drie stelletjes verlieten de Ex On The Beach-villa samen

Hoewel de romance tussen Shirley en Robin duidelijk van korte duur was, geldt dat niet voor de andere koppels. Zo zijn Shani en Davey nog altijd samen en krijgen ook Jørney en Odim nog geen genoeg van elkaar. 'Wij zijn afgelopen maanden gegroeid tot een sterk koppel dat weer en wind aankan. We zijn nu 100% klaar om samen de rest van ons leven te delen', schreef Shani deze week op haar Instagram. Ook noemt ze Davey, die vier jaar lang samen was met EOTB-kandidaat Jørney, de liefde van haar leven.

'Vanaf dag één dat we terug waren uit de bijzondere ervaring EOTB, zijn we niet meer van elkaar weg geweest', vertelt Jørney over haar relatie op Instagram. 'Makkelijk is en was het vanaf dag één al niet, hij is ook geen makkelijke man hoor, hou op schei uit. (...) Ondanks de heftige periode en alles wat nog komen gaat, zijn we ondenkbaar gelukkig en dankbaar voor elkaar.'

Ook Sem, die tijdens haar deelname nog één (of twee, of drie...) keer heeft genoten van de 'Dusty cream', is inmiddels ein-de-lijk over de playboy heen. Ze heeft namelijk een echte vriend: Jason. Zo onthulde ze eerder deze week via - jawel, wederom - Instagram.

In Shots Fired vertelt Dusty hoe hij over zijn onmogelijke relatie met Sem ten tijde van EOTB denkt. Bekijk de video hieronder:

Lees meer over
Ex on the Beach