'Ik heb gewoon een vriendje!'

Berichtje! Love Island-powerkoppel Job en Esmee maken relatie officieel

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Love Island/VideolandBerichtje! Love Island-powerkoppel Job en Esmee maken relatie officieel
RTL

Uit het oog uit het hart? Niet voor Job uit 'Love Island'. Het model is er tijdens zijn tijd in Casa Amor juist achtergekomen dat hij écht niet zonder zijn Esmee kan. 'Ken' besluit er dan ook geen gras over te laten groeien en eenmaal terug in de villa zijn gevoelens uit te spreken.

"Ik ben echt het gelukkigste meisje hier op de aardbol"

Het is een tranendal zaterdagavond tijdens de gevreesde herkoppeling na Casa Amor. Zo kiest Jim niet voor Sarah, maar voor bombshell Raina en ook Deniz lijkt niet langer geïnteresseerd in Nina. Ook Esmee kan de waterlanders niet tegenhouden, maar voor haar zijn het echter tranen van geluk! Bij thuiskomst vraagt Job, die al praktisch vanaf het eerste moment een koppel vormt met Esmee, haar namelijk om zijn vriendinnetje te zijn. Esmee wil niets liever: "Ik ben echt het gelukkigste meisje hier op de aardbol. Ik zweer het", spreekt ze gelukkig. 

Ontmoet hier de Love Island-bombshells van Casa Amor
Lees ook

Ontmoet hier de Love Island-bombshells van Casa Amor

"Ik heb haar echt gemist", vertelt Job als presentatrice Holly Mae Brood vraagt hoe het met hem is. "Iedereen weet het, alle boys, ik kon me niet openstellen daar. Ik zou het graag willen, maar ik heb alle pijlen op Esmee gericht (...) Casa Amor was voor mij een laatste test om te kijken: kan ik mezelf opstellen voor anderen. Maar mijn hart ligt gewoon bij jou."

Love Island is dagelijks om 20.00 uur te zien bij Videoland. Waar de Islanders verblijven zie je in onderstaande video.

Lees meer over
Holly Mae BroodVideolandLove Island