welke ex is next?

Shirley van EOTB verbrak relatie met Robin: 'Hij was te lief'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTVShirley van EOTB verbrak relatie met Robin: 'Hij was te lief'
RTL

Zo snel als de relatie tussen Shirley en Robin is begonnen tijdens de opnames van 'Ex On The Beach: Double Dutch', zo snel is 'ie ook weer gestrand. In een nieuwe video vertelt Shirley de opmerkelijke reden waarom het voor haar niet werkt.

"Ik heb geen ruzie met hem, hij heeft ruzie met mij"

Als YouTuber Nick Eshuis, 'bekend' van zijn McDonald's date-video's met realitysterretjes, Shirley vraagt naar haar relatiestatus, vertelt ze waarom ze niet langer met Robin wil zijn. Samen het programma verlaten is namelijk niet dé sleutel tot een succesvolle relatie. "Ik heb geen ruzie met hem, hij heeft ruzie met mij. Hij is boos op mij. Ik had gezegd: dit werkt niet. Hij is heel lief en heel gevoelig. Ik kan daar niet mee omgaan", vertelt ze. "Het werkte niet."

Tablet of Terror slaat weer toe: dit EOTB-koppel is niet meer samen
Lees ook

Tablet of Terror slaat weer toe: dit EOTB-koppel is niet meer samen

Shirley had de hoop dat het echt iets met haar oude vlam zou worden nadat ze beiden als ex het programma betraden. Maar juist zijn lieve karakter, waar ze zich in eerste instantie tot aangetrokken voelde, bleek het probleem te zijn voor haar. "Hij doet alles voor mij en hij doet echt z'n best", blikt ze terug op hun periode samen. 

Medekandidaat Lesley weet de oplossing voor Shirleys probleem. "Je moet gewoon een badboy. Dat zie je bij Dusty. Al die meiden worden verliefd op Dusty omdat hij hen pijn doet." 

Lesley heeft nog veel meer te vertellen of haar avonturen in en buiten de villa. In Shots Fired doet ze een b(r)oekje open. 

Lees meer over
Ex on the Beach