Friends without benefits

Jennifer Aniston: 'Nog steeds bevriend met ex Brad Pitt'

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPJennifer Aniston: 'Nog steeds bevriend met ex Brad Pitt'
RTL

Jennifer Aniston (52) heeft zich in een interview met de Amerikaanse radio deejay Howard Stern (67) uitgesproken over haar ex-man Brad Pitt (57), met wie ze van 2000 tot 2005 getrouwd was. Hoewel fans nog altijd hopen dat de twee weer samen komen, lijkt die optie uitgesloten. Maar de twee kunnen nog prima met elkaar door een deur, zo verzekerde Aniston.

"Ja, ik begreep dat er mensen waren die dat gek vonden"

Brad en Jennifer deden in september 2020 allebei mee aan een live 'table reading' van de film Fast Times at Ridgemont High uit 1982. De Zoom call was opgezet door Sean Penn, om geld in te zamelen voor een goed doel. Zowel Jen als Brad stemden gelijk in om hun medewerking te verlenen, ook al betekende dat dat ze elkaars geliefden moesten spelen, hetzij via Zoom.

"Ja, ik begreep dat er mensen waren die dat gek vonden, omdat we getrouwd zijn geweest. Maar zo hebben wij dat helemaal niet ervaren. Brad en ik zijn helemaal oké, we zijn vrienden, we zijn maatjes, we zijn goed. Niks meer en niks minder. Er is absoluut geen sprake van moeilijke toestanden tussen ons," aldus Jennifer.

Jennifer Aniston laat zich uit over adoptiegeruchten
Lees ook

Jennifer Aniston laat zich uit over adoptiegeruchten

Op zoek naar een nieuwe echtgenoot is Jennifer niet, die van 2015 toto 2017 getrouwd was met haar tweede echtgenoot Justin Theroux. "Nee, daar ben ik niet op uit. Ik zou het wel fijn vinden om een goede partner te vinden en daarmee een fijn leven te leiden. Maar daarvoor hoef je niet per se richting het altaar te lopen."

Lees meer over
Jennifer AnistonBrad Pitt