Heftig

Curator Britney Spears wil beveiliging na doodsbedreigingen

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPCurator Britney Spears wil beveiliging na doodsbedreigingen
RTL

Sinds de veelbesproken getuigenis van Britney Spears (39) wordt haar curator Jodi Montgomery bedreigd. Volgens haar advocaat zijn die dreigementen zo ernstig dat Jodi beveiligd moet worden.

"Het aantal en de ernst van de dreigingen is flink toegenomen"

"Na de zitting op 23 juni, die illegaal werd uitgezonden voor een enorm publiek, is het aantal en de ernst van de dreigingen flink toegenomen", laat Jodi weten in rechtbankdocumenten die Fox News in handen heeft. "In veel van de berichten op social media en in de vorm van sms'jes, telefoontjes en e-mails wordt gedreigd met geweld en zelfs met de dood."

Manager van Britney Spears stopt ermee: 'Ben niet langer nodig'
Lees ook

Manager van Britney Spears stopt ermee: 'Ben niet langer nodig'

De curator wil dat de beveiliging in haar huis en op haar kantoor opgeschroefd wordt en dat zij tot dat geregeld is een bodyguard krijgt. De kosten daarvoor zouden op rekening moeten komen van Britney, waardoor Jodi toestemming nodig heeft van de vader van de zangeres, Jamie Spears. Hij beheert ook de financiën van Britney, Jodi houdt alleen toezicht op het persoonlijke leven van de zangeres.

Dinsdag liet Jodi weten dat Britney haar heeft gevraagd aan te blijven als curator. In de rechtbankdocumenten over de beveiliging deelt zij daar bewijs van in de vorm van sms'jes van de zangeres.

Lees meer over
Britney Spears