B&B vol herkenning

Déze Ik Vertrek-deelnemer werd gevraagd voor B&B Vol Liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLDéze Ik Vertrek-deelnemer werd gevraagd voor B&B Vol Liefde
RTL

Het had niet veel gescheeld of we hadden de liefdesperikelen van Bert (59) in ‘B&B Vol Liefde’ helemaal niet kunnen volgen. Michiel Prins (48), die meedeed aan het programma ‘Ik Vertrek’ én een eigen B&B heeft in Frankrijk, was namelijk ook gevraagd voor het programma.

"Ik denk dat ze een leuker iemand hebben gevonden"

In een interview met LINDA. vertelt de voormalig Ik Vertrek-deelnemer dat hij gevraagd was voor het programma B&B Vol Liefde. "Daar heb ik 'ja' op gezegd, maar ik denk dat ze daar een leuker iemand in Frankrijk voor hebben gevonden. Ik vind het ook wel even goed in mijn eentje", aldus Michiel.

Sfeer in huize Bert zakt tot nieuw dieptepunt in B&B Vol liefde
Lees ook

Sfeer in huize Bert zakt tot nieuw dieptepunt in B&B Vol liefde

Michiel deed samen met zijn ex Sibel mee aan het programma Ik Vertrek. Hoewel ze al een tijdje uit elkaar waren hadden ze toch een grote gezamenlijke droom, namelijk het starten van een eigen B&B in Frankrijk. Michiel kocht in de streek Lot-et-Garonne een vervallen boerderij die hij samen met Sibel wilde ombouwen tot een groepsaccommodatie voor workshops en trainingen.

De twee wonen inmiddels alweer in enige tijd in Frankrijk in de boerderij. Er worden geen trainingen gegeven, maar Michel en Sibel focussen zich volledig op de toeristen. Daarnaast klust Michiel als IT'er nog een beetje bij. De liefde tussen de twee is niet meer opgebloeid. Michel is nog vrijgezel en Sibel heeft opnieuw de liefde gevonden bij de Nederlandse Sander. 

Je kunt de Ik Vertrek-aflevering van Michel en Sibel hier terugkijken.

Lees meer over
Ik VertrekB&B Vol liefde