shots fired

Eating With My Ex loopt uit de hand: 'Zo nep als je uiterlijk'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© discovery+Eating With My Ex loopt uit de hand: 'Zo nep als je uiterlijk'
RTL

In de nieuwe discovery+-serie 'Eating with my Ex: Going Dutch' zeggen bekende reality-exen 'ja' tegen een etentje met elkaar om hun relatie te bespreken. Maar dat er geen sprake van liefde meer is, blijkt wel als Damian en Shirley - bekend van 'Temptation Island: VIPS' - aanschuiven voor een hels diner.

"Ze lijkt wel gestoken door een malariamug"

Drie gangen en minstens drie net zo ongemakkelijke vragen later blijkt dat Damian en Shirley na een relatie van 8 maanden echt niet meer met elkaar door één deur kunnen. Shirley wil het er graag eens over hebben dat hij zich als een slechte vriend heeft gedragen. En je raadt het misschien al: als je met zo'n attitude het gesprek instapt, kan het nooit soepel verlopen.

Ondanks de vinnige uitspraken en de scherpe nagels van Shirley, is Damian ook niet voor de poes. Sinds de breuk heeft zijn ex-vriendin het één en ander laten veranderen aan haar uiterlijk. "Ze lijkt wel gestoken door een malariamug", zegt hij onder andere over haar opgespoten lippen en vollere boezem. 

Shirley van EOTB verbrak relatie met Robin: 'Hij was te lief'
Lees ook

Shirley van EOTB verbrak relatie met Robin: 'Hij was te lief'

Je hoeft niet eens in dezelfde ruimte te zijn als deze ex-geliefden om de vijandigheid in de lucht te voelen. Na de nodige steken onder water van Shirleys kant kan Damian het niet meer tegen. "Er is niks veranderd. Ze is nog steeds dezelfde Shitley." Nog voordat ze aan hun voorgerecht beginnen barst de bom al.

"Er is gewoon niks veranderd, Shirley", zegt Damian boos. "Ik ben nog steeds eerlijk en dat trek jij niet", kaatst Shirley terug. Waarop Damian zegt: "Nee, je bent net zo nep als je uiterlijk." Onder de gordel, Damian. Onder de gordel. "Ik vind het nog veel te weinig en ik wil nog veel meer [laten doen]", is haar reactie op de opmerking. 

Iedere vrijdag is er een nieuwe aflevering van Eating With My Ex: Going Dutch te zien op discovery+. 

Lees meer over
Eating With My ExDiscovery+