borst vooruit

Roxanne​​​​​​​ haalt íets teveel uit de kast in B&B Vol Liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© B&B Vol LiefdeRoxanne​​​​​​​ haalt íets teveel uit de kast in B&B Vol Liefde
RTL

Bij Roxanne (32) in Roosendaal lijkt het alsof Mitch (28) en Theun (34) alleen maar mogen werken aan de tiny house. Nu nieuwkomer Christian (45) zich aan het gezelschap heeft toegevoegd, is er ook wat tijd voor ontspanning. Er wordt dan ook lekker geborreld, alleen is Rox net iets té ontspannen...

"Ze mag wel een beetje uit haar schulp kruipen en op onderzoek uitgaan"

Eerder keurde bff Vincent al uitgebreid de twee heren, maar Christian heeft 'ie nog niet ontmoet. Daarom komt hij even uitgebreid polshoogte nemen. De avond begint redelijk tam met een glaasje bubbels, maar de alcohol doet al snel haar werk en Roxanne vertelt - in het bijzijn van haar gasten - dat ze het best moeilijk vindt met drie heren om zich heen.

"Normaal zeg ik: 'Doei'", lacht ze. "En nu heb ik er drie in huis, dus dat is wel veel. Want het zijn heel verschillende mannen, ook qua karakter en alles."

Christian maakt slechte beurt bij Roxanne met druiper in B&B Vol Liefde
Lees ook

Christian maakt slechte beurt bij Roxanne met druiper in B&B Vol Liefde

Hoewel de heren allemaal hun beste beentje voorzetten, vindt goede vriend Vincent dat Roxanne wel een beetje meer haar best mag doen. "Ze mag wel een beetje uit haar schulp kruipen en op onderzoek uitgaan", vertelt hij voor de camera. Als de mogelijkheid zich aandient besluit hij dan ook zijn vriendin voor de leeuwen te gooien: als Mitch een glas afslaat vanwege zijn strenge sportprogramma, wil Vincent wel eens zien hoe sterk hij is en stelt voor dat hij gaat squatten, mét de B&B-eigenaresse op zijn schouders. Maar, Vincent wil eerst dat Roxanne een sexy 'gym pakje' aantrekt.

Zo gezegd, zo gedaan en als ze even later naar benenden komt vallen de mannen stijl achterover. Wellicht is de outfit iets té gewaagd voor de activiteit van die avond, want als ze op de schouders van de sterke Mitch klimt besluiten haar borsten dat de jumpsuit toch net iets te klein is... Oeps!

B&B Vol Liefde© B&B Vol Liefde
B&B Vol Liefde

Ondertussen in Saint-Seine kan de 59-jarige Bert zijn geluk niet op na het vertrek van Romana en Gwen, want tegen alle verwachtingen in wordt hij getrakteerd op nóg een dame die hem komt vergezellen in zijn Franse B&B.

B&B Vol Liefde zie je maandag tot en met donderdag om 20:40 uur op RTL 4 of kijk alvast bij Videoland.

Lees meer over
B&B Vol liefde