Huisje, boompjes, twee beestjes

Laatste loodjes: Maxime Meiland toont babybuik

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPLaatste loodjes: Maxime Meiland toont babybuik
RTL

Nog maar even en dan kan de familie Meiland hun nieuwste telg verwelkomen. Maxime (25) deelt nu een kiekje van haar babybuik met haar volgers.

Wanneer Maxime precies is uitgerekend is onbekend, maar dat het niet lang meer duurt blijkt wel uit onderstaande foto. Daarop poseert ze voor een spiegel en is haar bolle buik goed te zien. De komst van de aanstaande baby girl, is het eerste kindje voor haar vriend Leroy Molkenboer. Maxime heeft al een dochtertje: de 4-jarige Claire.

Babybuik Maxime Meiland© Instagram @maximemeiland
Babybuik Maxime Meiland

Onlangs lichtte de 25-jarige nog een tipje van de sluier op over de naam van de aanstaande baby. Zo weten we inmiddels dat Leroy met de naam van de kleine meid op de proppen kwam. "Ik moest wel in het begin even wennen hoor", vertelde de realityster. "Omdat het ook een naam is die je niet zo heel veel hoort. Ik ken ook eigenlijk niemand die zo heet."

Leroy hoorde de naam op een draaidag toen iemand zich voorstelde. "Als je weet dat je een baby krijgt, ga je op elke naam letten. En toen stelde zij zichzelf voor en dacht: wauw, dit is wel een mooie naam."

Volgens het stel hoor je de naam niet veel en past het bovendien goed bij de naam Claire. "We vonden die oud-Hollandse namen ook wel leuk, zoals Teuntje," vertelt Maxime. "Maar dat past dan toch niet." Ook de naam Gijsje stond op het namenlijstje, maar is het niet geworden.

Gelukkig hoeven de nu al trotse ouders zich geen zorgen meer te maken over het klaarmaken van de kinderkamer, die is inmiddels al helemaal af. Wél is de tweede zwangerschap van Maxime een stuk zwaarder dan de eerste, zo vertelde onlangs nog openhartig aan RTL Boulevard. In de video hieronder kun je het fragment nog eens terugzien. 

Lees meer over
Maxime MeilandBaby