kin vooruit

Maxime Meiland open over cosmetische ingrepen: 'Constant mee bezig'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @maximemeilandMaxime Meiland open over cosmetische ingrepen: 'Constant mee bezig'
RTL

Waar veel BN'ers niet op beeld willen voordat ze eerst flink door de wasstraat (lees: de visagie) zijn geweest, ligt dat bij Maxime Meiland anders. De 25-jarige onthult in 'Beau Monde' dat ze tijdens de opnames van 'Chateau Meiland' gewoon haar eigen make-up deed.

"Ik hoorde iedereen over fillers en dacht: waarom ook niet?"

Hoewel Chateau Meiland meer dan een miljoen kijkers trekt per aflevering, voelt Maxime geen druk om er goed uit te zien op beeld. "In het echte leven maak ik me zelden op, dus ook niet als we aan het draaien zijn. Daar heb ik geen zin in", vertelt ze eerlijk in het tijdschrift. "Mijn moeder heeft ook zelden make-up op."

Met make-up experimenteert ze dan misschien niet veel, een prikje hier een daar gaat Maxime niet uit de weg. Al wil de Meiland-telg niets weten van botox, want dat vindt ze 'een beetje eng'. Na de geboorte van dochtertje Claire vier jaar geleden liet ze wel fillers spuiten in haar kin. "Ik hoorde iedereen over fillers en dacht: waarom ook niet? Ik heb ze een keer of drie laten inspuiten in mijn kin en kaak. Dat beviel heel goed, maar daarna verhuisden we naar Frankrijk en vond ik het te veel gedoe", aldus Maxime.

Maxime Meiland verrast Leroy met speciaal verjaardagscadeau
Lees ook

Maxime Meiland verrast Leroy met speciaal verjaardagscadeau

Dat was echter niet de eerste keer dat de realityster aan zichzelf liet sleutelen. Toen Maxime 19 was ging ze ook al eens onder het mes om haar neus te corrigeren. "Met die neus zat ik heel erg in mijn maag. Ik was er in gedachten constant mee bezig", vertelt ze over die beslissing. "Als je zo ongelukkig van iets wordt, dan moet je op een gegeven moment tegen jezelf zeggen: oké, het is genoeg geweest, ik ga er iets aan doen." 

Moeder Erica stond volledig achter haar keuze, Maxime vertelt: "Mijn moeder heeft vroeger haar oren laten doen, omdat ze een beetje uitstaken. Ze zat op ballet en moest daar de hele tijd tegenaan kijken. Dan snap ik dat je er iets aan wilt laten doen."

Maar zomaar onder het mes voor iets 'wat je af en toe stoort', dat vindt ze niet genoeg om naar een plastisch chirurg te gaan. Het wordt er volgens de Chateau Meiland-ster ook niet altijd mooier op: "Bij iemand als Connie Breukhoven zie je dat heel goed. Ik vind dat ontzettend onnatuurlijk. De jongere meiden laten vooral hun lippen doen. Dat is eigenlijk altijd lelijk, omdat het er zo nep uitziet. Het is een heel andere ingreep dan je oren of je neus laten corrigeren."

Het hele interview met Maxime is nu te lezen in Beau Monde.

Ook Sylvie Meis steekt haar liefde voor fillers niet onder stoelen of banken. Goede vriend Leco van Zadelhoff vindt het belachelijk dat erover praten nog steeds wordt gezien als een 'taboe'.

Lees meer over
Maxime Meiland