bodie is born

Jethro trots op eigen realityserie: 'Puurder kan het niet'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/VideolandJethro trots op eigen realityserie: 'Puurder kan het niet'
RTL

Begin deze maand maakte Jethro Galung (31) uit 'De Bachelorette' bekend dat hij binnenkort samen met zijn vriendin Kelly Heruer te zien zal zijn in de nieuwe Videoland-serie 'A Star Is Born’. In de show wordt de hele zwangerschap gevolgd tot aan de geboorte van hun zoontje. RTL Boulevard sprak met de kersverse ouders over deze bijzondere ervaring.

''Voor ons is iets niet zo snel te persoonlijk''

Vorige maand zijn Jethro en Kelly trotse ouders geworden van zoontje Bodie. Voor Jethro was het dubbel feest: hij was namelijk ook nog eens jarig op die dag. 

Bodie is inmiddels ruim een maand oud en het vaderschap bevalt Jethro meer dan goed: ''Het is een hele andere fase van je leven. Wij hebben alles al meegemaakt. Nu komt er iemand in je leven waar je verantwoording voor hebt en je wilt hem zo goed mogelijk de wereld laten zien.''

Voor moeder Kelly was het een heftige tijd. Bodie kwam namelijk ter wereld door middel van een keizersnede, maar dat was allemaal snel vergeten toen ze zag waar ze het allemaal voor deed. ''Alle slopende dingen die erbij komen kijken (...) Je kijkt Bodie alleen maar aan en dat maakt het allemaal weer goed." Ze vervolgt: ''Je leert zo’n nieuwe vorm van onvoorwaardelijke liefde kennen, het is zo mooi." Kelly vindt het allemaal nog steeds heel onwerkelijk: ''Dit mini-mensje hebben wij gewoon gemaakt", zegt ze trots.

 

Allereerste beelden van Videoland-serie Bonnie & Clyde
Lees ook

Allereerste beelden van Videoland-serie Bonnie & Clyde

Binnenkort kunnen we met z’n allen meegenieten van deze zwangerschapsavonturen in A Star Is Born. Jethro maakte het nieuws over de nieuwe realityserie begin deze maand zelf bekend via zijn Instagram. 'Groot nieuws', schreef hij. 'Vanaf 27 oktober zijn wij te zien bij Videoland met een nieuw programma A Star Is Born.'

Cameraschuw is het stel zeker niet en er wordt dan ook weinig aan de verbeelding overgelaten: "Voor ons is iets niet zo snel te persoonlijk", zegt Kelly. "Op een gegeven moment hadden we de camera’s niet eens meer door, omdat je zo in je eigen bubbel zit", vervolgt ze.

Ook de heftige momenten van de geboorte van Bodie zijn vastgelegd. ''Puurder kan je het gewoon niet krijgen. Zo’n moment heb je nog nooit meegemaakt (...) Zoveel emoties, zoveel huilen, zoveel blijdschap." Al met al kijken de ouders met een goed gevoel terug op deze hectische, maar ook gelukkige periode.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het liefdeskoppel was door het dolle heen toen ze erachter kwamen dat ze vader en moeder werden. Het wachten op de echo duurde weken en om toch steeds de bevestiging te krijgen dat Kelly écht moeder werd, deed ze de ene zwangerschapstest na de ander. Daarover meer in de video hieronder. 

Lees meer over
Videoland serie