go easy on me

Adele schaamde zich voor mislukt huwelijk: 'Enorm geraakt'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesAdele schaamde zich voor mislukt huwelijk: 'Enorm geraakt'
RTL

Hoewel Adele (33) inmiddels alweer een poosje gelukkig in de liefde is met sportagent Rich Paul (39), heeft de scheiding van Simon Konecki (47) er flink in gehakt bij de zangeres. Ze voelde zich een mislukking en schaamde zich ervoor dat het haar niet gelukt was de relatie in stand te houden, zo vertelt ze in een interview met 'Rolling Stone'.

"Ik ben kapot van verdriet geweest toen we besloten te gaan scheiden"

"Vanaf jonge leeftijd heb ik altijd het idee gehad dat ik door de andere persoon verlaten zou worden, waardoor ik zelf moest vertrekken of iets aan mezelf moest gaan doen. Nu ik met Rich ben heb ik dat gevoel niet meer, het is een hele fijne, makkelijke en eerlijke relatie. Ik ben niet meer bang om eenzaam te worden", aldus Adele, die ook nog steeds goed bevriend is met haar ex-man.

Adele na gewichtsverlies: 'Ik eet nog steeds elke week McDonald's'
Lees ook

Adele na gewichtsverlies: 'Ik eet nog steeds elke week McDonald's'

"Ja, we hebben natuurlijk de zorg over onze zoon Angelo en daarom wonen we letterlijk bij elkaar om de hoek. Dat vinden we heel belangrijk. Wat betreft ons huwelijk: ik ben kapot van verdriet geweest toen we besloten te gaan scheiden. Tel daarbij alle meningen van mensen op die vonden dat ik niet genoeg mijn best had gedaan en alleen maar aan mijn carrière dacht. Dat heeft me enorm geraakt, want het tegendeel was waar. En dat zorgde weer voor schaamte bij mij."

Lees meer over
Adele [Laurie Blue Adkins]