Bilal is back

Platenlabel Top Notch deelt sneak peek debuutalbum Bilal Wahib

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPlatenlabel Top Notch deelt sneak peek debuutalbum Bilal Wahib
RTL

Begin dit jaar raakte Bilal Wahib (22) in opspraak vanwege een uit de hand gelopen grap tijdens een live sessie op Instagram. Maar na zijn vrijspraak begin deze maand is de zanger en acteur nu terug van weggeweest. Binnenkort komt zijn debuutalbum uit en platenlabel Top Notch deelt daar een spectaculair fragment van op hun social media.

''Wie is ready voor het debuutalbum van Bilal?''

Afgelopen zomer maakte Bilal al zijn muzikale comeback met het nummer 'Paranoia'. Zijn debuutalbum was dit voorjaar 'al een beetje af', vertelde hij eerder aan RTL Boulevard. Vanwege de omstreden video heeft hij het project een tijd met rust gelaten. Maar na een paar laatste aanpassingen is de plaat nu klaar om uitgebracht te worden.

Voor het album wordt flink uitgepakt, als we de eerste fragmenten op het Instagram-account van Top Notch mogen geloven. 'Wie is ready voor het debuutalbum van Bilal?’ schrijft het platenlabel erbij.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bilal Wahib is weer te horen op de Nederlandse radiozenders
Lees ook

Bilal Wahib is weer te horen op de Nederlandse radiozenders

Onder de video stromen de reacties binnen. Fans reageren enthousiast op de aankondiging: 'Gruwelijke artiest. Sinds hij terug is, is hij kei hard aan het gaan', schrijft iemand. Een ander reageert vol lof over de zanger: 'Je kan zeggen wat je wilt maar Bilal is een echte hit machine op het moment. Kijk uit naar dit album.'

Top Notch legde eerder dit jaar de samenwerking met de zanger neer. Bilal was - op z’n zachtst gezegd - not amused, maar heeft zich inmiddels erbij neergelegd. Meer daarover in de video hieronder. 

Eerder deze maand werd bekend dat Bilal niet wordt vervolgd voor zijn omstreden actie. Hoewel er wel sprake was van een strafbaar feit, besloot het OM de zaak te seponeren omdat het hier ging om 'een volstrekt misplaatste actie' die niet bewust was opgezet.

John van den Heuvel sprak erover bij ons aan de desk.

Lees meer over
Bilal Wahib