SUCCES

Coronakritische Tim Douwsma bouwt nieuw platform: 'Met eigen media'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPCoronakritische Tim Douwsma bouwt nieuw platform: 'Met eigen media'
RTL

Tim Douwsma (34) steekt de afgelopen tijd niet onder stoelen of banken dat hij het niet eens is met het coronabeleid van de Nederlandse regering. De zanger heeft zich niet laten vaccineren en hij weigert onderdeel te zijn van 'de QR-maatschappij'. Hoewel het hem minder werk oplevert in de showbizzbranche, blijft Tim voet bij stuk houden. Sterker nog, hij werkt aan zijn eigen platform.

"Ik zal niet buigen"

Op zijn Instagram-pagina deelt Tim een foto van zichzelf waarbij hij schrijft het 'allemaal soms best lastig' te vinden. De zanger krijgt veel berichten van mensen die het 'zo moeilijk' hebben. Ook bedankt hij de mensen voor 'lieve woorden' die hij ontvangt.

'Het zijn gekke tijden. Ik zal niet buigen, en ik zal blijven staan waar ik in geloof. Liefde en vrijheid voor iedereen. Wat voor keus je ook maakt. Voor onze kids', gaat Tim door.

Tim Douwsma vindt het jammer dat hij gecanceld wordt vanwege standpunten over corona
Lees ook

Tim Douwsma vindt het jammer dat hij gecanceld wordt vanwege standpunten over corona

Dan zegt Tim dat hij ook verder wil gaan met het bouwen aan een nieuw eigen platform. 'Met eigen media.' Het lijkt er alleen wel op dat Tim nog wat hulp nodig heeft met het platform en zelf nog niet zo goed weet wat het nou precies moet worden. 'Mocht je ideeën hebben', schrijft hij naar zijn volgers. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Onlangs was Tim te gast in de online serie Aran on Tour, waarin hij vertelt over zijn standpunten omtrent de coronacrisis. Het interview zie je hieronder.

Lees meer over
Tim Douwsma