BLAUW BLOEDSPOED

Blauw Bloed gaat vanaf 28 januari verder in nieuwe vorm

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBlauw Bloed gaat vanaf 28 januari verder in nieuwe vorm
RTL

'Blauw Bloed' gaat vanaf 28 januari verder in zijn nieuwe vorm. Dat maakte presentator Jeroen Snel (52) zaterdag bekend in de laatste reguliere aflevering van het EO-royaltyprogramma op NPO 2.

"Heel hartelijk bedankt voor al uw steun"

Vanaf eind januari is iedere week on demand op NPO Start een reportage te zien over de Oranjes en andere koninklijke families, zo werd eerder al bekendgemaakt. Deze reportage zal iedere vrijdag ook worden uitgezonden om 16.35 uur op NPO 1. Daarbij is ook een actueel weekoverzicht te zien. Het programma gaat verder zonder presentator, maar Snel blijft wel eindredacteur van Blauw Bloed.

Jeroen Snel neemt nog geen afscheid van Blauw Bloed: 'Kom terug'
Lees ook

Jeroen Snel neemt nog geen afscheid van Blauw Bloed: 'Kom terug'

In de laatste uitzending 'oude stijl', die werd opgenomen in Beeld & Geluid in Hilversum, bedankte Snel zaterdag alle kijkers van het programma. "Heel hartelijk bedankt voor al uw steun en support de afgelopen maanden", zei hij. "En niet in de laatste plaats bedank ik u voor het kijken, want de groep trouwe kijkers is groot."

Na die woorden volgde een overzicht van programmabeelden uit de afgelopen achttien jaar, waarin het programma aandacht besteedde aan zowel hoogte- als dieptepunten binnen de koninklijke families.