bun in the oven

MAFS Australië-ster in verwachting van eerste kindje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @beckzemekMAFS Australië-ster in verwachting van eerste kindje
RTL

Leuk babynieuws. Rebecca Zemek (28), bekend van 'Married At First Sight: Australië', is in verwachting van haar eerste kindje met partner Ben Michell.

"We zijn nu al vol van liefde voor jou, kleintje"

Beck, zoals Rebecca ook wel wordt genoemd, heeft het nieuws even geheim moeten houden. Met haar groeiende babybuik wordt dat ongetwijfeld een stuk lastiger en dus maakt ze het met het volgende Instagram-bericht wereldkundig: 'Ben en ik zijn in de wolken om eindelijk aan te kondigen dat we in mei 2022 een bundel van vreugde verwachten!'

Ook bedankt ze iedereen die het grote nieuws al wist, maar het voor zich heeft gehouden. Ze vervolgt: 'Wie wist dat het beste nog moest komen. Dit is zo'n wonder voor ons en we zijn nu al vol van liefde voor jou, kleintje.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ruzie tussen MAFS Australië-kandidaten loopt flink uit de hand
Lees ook

Ruzie tussen MAFS Australië-kandidaten loopt flink uit de hand

Beck deed mee aan het laatste seizoen van Married At First Sight: Australië, dat nu te zien is bij Videoland. Tijdens de afleveringen werd ze gekoppeld aan Jake, maar al snel bleek dat de experts geen goed werk hadden verricht: ze waren geen goede match. Hoewel Jake in het begin nog moeite wilde doen voor het huwelijk, zorgde Beck er eigenhandig voor dat het niet zou slagen. Het ging helemaal mis toen Jake zoende met een andere vrouw en Beck het programma kort verliet, om vervolgens betrapt te worden met een ex. 

Gelukkig heeft ze in Ben nu wel de ware gevonden. 

Zin in een nieuw Nederlands seizoen van Married At First Sight? Dan is er goed nieuws. De eerste aflevering gaat op dinsdag 4 januari van start op RTL 4. 

Lees meer over
Married at First Sight