gaat langzaam beter, maar...

'Prinses Charlène komende maanden nog niet uit kliniek'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Prinses Charlène komende maanden nog niet uit kliniek'
RTL

Het lijkt er sterk op dat de kinderen van prinses Charlène (43) en prins Albert (63) hun moeder nog langere tijd moeten missen. Volgens paleisbronnen in Monaco gaat het langzaam beter met Charlène, die sinds november in een kliniek in Zwitserland verblijft, maar wordt er rekening mee gehouden dat ze daar ‘zeker nog maanden zal zijn’.

Albert bracht een dag voor kerst en op 2 januari nog een bezoekje aan de kliniek, waar Charlène wordt behandeld tegen lichamelijke en geestelijke klachten. Tweeling Gabriella en Jacques waren daar ook bij.

Een kerstwonder: prinses Charlène viert kerst met haar gezin
Lees ook

Een kerstwonder: prinses Charlène viert kerst met haar gezin

Volgens de bronnen was Charlène 'volledig uitgeput'. Ze zou daarom in eerste instantie in de kliniek absolute rust hebben voorgeschreven gekregen, zodat ze op krachten kon komen. Dit betekende ook dat ze de eerste weken geen bezoek mocht ontvangen. Nu de tweede fase van haar behandeling is begonnen, mag haar gezin wel bij haar langs gaan. Het is de bedoeling dat Albert en de kinderen vanaf nu regelmatig bij haar langs gaan, omdat zij een belangrijke rol spelen in de therapie die Charlène krijgt en haar verdere behandeling.

Voor de kinderen zal het ongetwijfeld niet makkelijk zijn, want zij moesten hun moeder vorig jaar ook al langere tijd missen toen ze vast kwam te zitten in Zuid-Afrika. Daar ze geopereerd wegens verschillende infecties. Charlène kwam vlak voor de kerst weer naar huis, maar haar verblijf was dus van korte duur. Veel mensen denken dat de prinses niet lekker in haar vel zit vanwege de koninklijke verplichtingen die ze heeft en haar huwelijk met Albert. De twee doen er echter alles aan om die geruchten de kop in te drukken.

Lees meer over
Prinses CharlenePrins Albert II