bun in the oven

Lang Leve de Liefde-koppel in verwachting van eerste kindje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @melvin.xanegayLang Leve de Liefde-koppel in verwachting van eerste kindje
RTL

Het gebeurt niet vaak in 'Lang Leve de Liefde', maar als Xanegay en Melvin het appartement betreden schiet Cupido raak. Het gaat inmiddels zo goed tussen het zelfbenoemde 'power couple' dat ze groot nieuws hebben: Xanegay is in verwachting.

"Xanegay en Melvin vonden bij ons de liefde en als kers op de taart deelden zij vandaag het heugelijke nieuws dat ze in verwachting zijn"

Voor zover bekend betekent dit dat Xanegay en Melvin de eersten zijn die een kind verwachten nadat ze de liefde vinden in het programma. Groot nieuws dus, zo vinden ook de programmamakers. 'BABY ON THE WAY! Xanegay en Melvin vonden bij ons de liefde en als kers op de taart deelden zij vandaag het heugelijke nieuws dat ze in verwachting zijn!' schrijven zij op Facebook. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

LLDL-deelneemster létterlijk in vuur en vlam tijdens date
Lees ook

LLDL-deelneemster létterlijk in vuur en vlam tijdens date

Xanegay en Melvin ontmoetten elkaar in mei 2021 via het programma. In eerste instantie springt de vonk niet over en verlaten ze single én vroegtijdig het liefdesnestje. Toch blijft het koppel na de opnames contact houden: eenmaal thuis bloeit de liefde op en de rest is inmiddels geschiedenis. Het is niet bekend wanneer Xanegay is uitgerekend.

Lees meer over
Lang Leve de Liefde