geld ruiken

Queen Elizabeth brengt luxe hondenparfum op de markt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesQueen Elizabeth brengt luxe hondenparfum op de markt
RTL

Ze is 95 jaar, heeft een vermogen waar je U tegen zegt, maar is nog lang niet klaar om achter de geraniums plaats te nemen. Koningin Elizabeth is een nieuwe business gestart: vanaf nu kunnen jouw honden net zo fris ruiken als haar viervoeters.

Mocht je er behoefte aan hebben dat je hond in het vervolg ruikt alsof 'ie net een strandwandeling heeft gemaakt, vergeet dan niet om een flesje van de luxueuze hondenparfum op te pikken als je ooit een bezoek brengt aan het Sandringham landgoed van de koningin. Daar koop je een flacon Happy Hounds Dog Cologne voor net geen 10 pond in de giftshop.

Je hond zal nooit meer hetzelfde ruiken - lees: naar muskus met een vleugje bergamot. De unisex geur is 'long lasting', dus het is te hopen dat kopers het lekker vinden ruiken. Of de Queen de geur ook voor haar hondjes gebruikt, blijft een goed bewaard geheim. 

De hoogte- en dieptepunten van 70 jaar Elizabeth op de troon
Lees ook

De hoogte- en dieptepunten van 70 jaar Elizabeth op de troon

Het is nog maar de vraag of de koningin zelf met de scepter zwaait bij deze nieuwe onderneming, maar het zou wel een goede afleiding zijn voor alle ellende in haar leven. Haar zoon Andrew heeft zich flink in de nesten gewerkt en moet de portemonnee trekken, nadat hij een schikking heeft getroffen voor om en nabij 12 miljoen pond in de misbruikzaak die Virginia Guiffre heeft aangespannen. Naar verluidt draait de koningin (grotendeels) voor deze kosten op. Opdat er veel hondenparfum verkocht mag worden, dan maar. 

Michiel Vos sprak dinsdag over de schikking die Andrew trof met Virginia. In de video hieronder zie je wat hij erover te vertellen heeft.

Lees meer over
Koningin Elizabeth II