'De André van Duin Duin'

André van Duin krijgt eigen duin cadeau van Radio 10

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPAndré van Duin krijgt eigen duin cadeau van Radio 10
RTL

De komiek en presentator André van Duin (74), die komende zondag 75 jaar wordt, heeft van Radio 10 zijn eigen duin gekregen. De André van Duin Duin, zoals de duin is genoemd, is onderdeel van een drinkwaterwingebied in een gebied tussen Zandvoort en Noordwijk.

"Wie maakt dat nou mee?"

"We hebben iets bijzonders voor je", begint radio-dj Gerard Ekdom, terwijl hij en André aan weerszijden van een ingepakt bord op de duin staan. Want de verjaardag van de komiek kan niet onopgemerkt voorbijgaan, meent Gerard, waarop André het doek van het bord haalt waarop de naam van de duin staat.

Omroep MAX pakt groots uit met 75e verjaardag André van Duin
Lees ook

Omroep MAX pakt groots uit met 75e verjaardag André van Duin

"Dat is toch hartstikke mooi?", reageert André opgetogen, "wie maakt dat nou mee? Dat maakt niemand mee."

André van Duin en Joop van den Ende zouden zondag samen een feest geven voor hun verjaardag, want ook Van den Ende is bijna jarig. Hij wordt woensdag 80 jaar. Maar vanwege het coronavirus stellen zij hun verjaardagsfeest toch uit tot 15 mei, vertelde Van Duin donderdagmiddag in Tijd voor MAX.

Vorig jaar is een pittig jaar geweest voor André van Duin. De presentator vertelt over de afgelopen periode aan Aran Bade in de eerste speciale kerstaflevering van Aran on Tour. André laat zich openhartig uit over het overlijden van zijn partner Martin, zijn eigen ziekte, de vriendschap met zijn Heel Holland Bakt-collega Janny van der Heijden én over een toekomst waarin hij weer wil gaan daten.

Lees meer over
André van DuinRadio