baby blues

Ex Khloé Kardashian 'zorgt niet' voor pasgeboren zoon

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesEx Khloé Kardashian 'zorgt niet' voor pasgeboren zoon
RTL

De ex van Khloé Kardashian (37) liet vorige maand weten dat hij ernaar uitkeek om het kind dat hij verwekt heeft bij Maralee Nichols (31) samen op te voeden. Volgens de personal trainster heeft Tristan Thompson (30) het twee maanden oude jongetje echter nog niet ontmoet en ook financieel nog niets bijgedragen.

"Je verdient het niet om behandeld te worden zoals ik dat door de jaren heen heb gedaan"

De prof-basketballer liet begin januari weten dat uit een vaderschapstest was gebleken dat het op 1 december geboren kind van hem was. Hij bood in zijn post uitgebreid excuses aan aan Khloé, met wie hij een relatie had toen hij het kind verwekte.

Khloé Kardashian deelt resultaat na drie maanden sportschool
Lees ook

Khloé Kardashian deelt resultaat na drie maanden sportschool

'Khloé, je verdient de pijn en vernedering waar ik voor gezorgd heb niet', aldus Thompson, die een driejarige dochter heeft met de realityster. 'Je verdient het niet om behandeld te worden zoals ik dat door de jaren heen heb gedaan. Mijn gedrag strookt niet met hoe ik jou zie. Ik heb ontzettend veel respect voor je en hou van je, wat je ook zal denken. Nogmaals, het spijt me ontzettend.'

Maralee laat woensdag aan E! weten dat het jongetje, dat ze de naam Theo heeft gegeven, is verwerkt toen Tristan in maart zijn dertigste verjaardag vierde in Texas. Hij zou haar hebben verteld dat hij single was en hij en Khloé niet meer dan co-ouders waren. "Ik zou nooit iets met Tristan zijn begonnen als ik had gedacht dat hij een relatie had", verklaart ze.

Tristan heeft naast Theo en dochter True nog een vijfjarige zoon, Prince, uit zijn relatie met Jordan Craig.

Lees meer over
Khloé Kardashian