i'm riding solo

Maurice uit MAFS deelt foto van eenzame huwelijksreis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Nander de Wijk/NT VisualsMaurice uit MAFS deelt foto van eenzame huwelijksreis
RTL

De award voor het kortste huwelijk in 'Married at First Sight' gaat naar Arjan en Maurice. Nadat Arjan kortsluiting krijgt, besluit hij niet op huwelijksreis te gaan met Maurice. Eenzame dagen in het zonovergoten Porto volgen, waarvan Maurice nu beelden deelt.

 Let op: dit artikel bevat spoilers over Married at First Sight. 

"Ik vind het ontzettend jammer dat 'ie er niet is"

Maurice wilde niets liever dan het liefdesavontuur aangaan en samen heerlijke dagen in Porto beleven. Daar wordt hij geconfronteerd met de keuze van Arjan door middel van een brief, die meer duidelijkheid moet geven, maar volgens Maurice eigenlijk geen antwoorden bevat. Voor Arjan zit een relatie er niet in en hij heeft ook geen behoefte dit verder te onderzoeken.

Tijdens de aflevering van dinsdagavond zie je dat Maurice ondanks de situatie er toch het beste van probeert te maken. Zo maakt hij een boottocht om het romantische Porto te water te ontdekken. Je ziet dat hij zichtbaar geëmotioneerd is als hij mensen samen ziet: hij wil immers ook selfies en foto's maken met Arjan, net zoals zij doen met hun geliefde.

Even later vraagt Maurice aan een stel achter hem om toch maar een foto van hem te maken. Het resultaat deelt hij nu op Instagram.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Arjan wijst Maurice af in Married at First Sight: 'Zo ga je niet met mensen om'
Lees ook

Arjan wijst Maurice af in Married at First Sight: 'Zo ga je niet met mensen om'

Ondertussen zit Arjan thuis ook in zak en as. "Ik heb nooit gedacht dat dit de uitkomst zou kunnen zijn", doet Arjan zijn verhaal voor de camera. Wat de bloemist vooral dwarszit, is dat hij niet snapt waarom hij met Maurice is gematcht. Voor hem voelt zijn kersverse echtgenoot meer als een broer, en hij ziet zichzelf niet met 'een familielid in bed liggen en daar intiem mee zijn', een waarde die hij wel belangrijk vindt. "Ik weet gewoon - al zet je er een miljoen op, ik weet gewoon dat Maurice niet mijn liefdespartner is."

Arjan staat open voor vriendschap, al weet Maurice niet of hij dat kan. Hij moet het eerst een plekje geven. "Ik vind het ontzettend jammer dat 'ie er niet is", vertelt hij. Nog niet eens op relationeel gebied, dat zag hij zelf ook niet meer zitten. Het gesprek waar Arjan het over heeft in zijn brief, daar heeft Maurice in ieder geval wel 'sterk behoefte' aan.

Married at First Sight wordt iedere dinsdag om 20.30 uur uitgezonden op RTL 4. 

Lees meer over
Married at First Sight