AND JUST LIKE THAT...

Deze hitseries en -films zie je vanaf morgen op HBO Max

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© WarnerMedia DirectDeze hitseries en -films zie je vanaf morgen op HBO Max
RTL

Het mocht even duren, maar vanaf dinsdag 8 maart is het aanbod van HBO Max ein-de-lijk (legaal) in Nederland te bekijken. Uiteraard moet je weer een abonnement kopen om het aanbod van films en series te kunnen bekijken. Maar welke must-see films en series verschijnen er eigenlijk op deze streamingdienst? En hoe duur is een abonnement?

Allereerst is het natuurlijk handig om te weten wat een abonnement je precies gaat kosten. Er zijn twee opties mogelijk. Voor het basic-abonnement betaal je 5,99 euro en kan je één programma tegelijkertijd streamen. Voor het standaard-abonnement betaal je 7,99 euro en krijg je drie streams én betere beeldkwaliteit. Geschrokken van de kosten? Niet nodig. Iedereen die tussen 8 en 31 maart een abonnement neemt, krijgt een 'levenslange' korting van vijftig procent op een abonnement. Tel uit je winst!

Goed, het kostenplaatje is natuurlijk belangrijk. Maar hoeveel of weinig je ook moet betalen, dat doe je niet als het aanbod niet goed is. Dus wat is er te zien op HBO Max?

'HBO Max wil bij top drie streamingdiensten in Nederland horen'
Lees ook

'HBO Max wil bij top drie streamingdiensten in Nederland horen'

Laten we beginnen met de series. Wat valt er allemaal te zien vanaf dinsdag 8 maart? Heb je even? Komt-ie: The SopranosThe WireWestworldBoardwalk EmpireHis Dark MaterialsWatchmen, FriendsBand of BrothersEuphoriaSix Feet UnderChernobyl en The Night Of

Dan zijn er nog exclusieve series die voor HBO Max gemaakt zijn, zoals Raised by WolvesPeacemaker (een spin-off van hitfilm The Suicide Squad), The Flight Attendant (met Kaley Cuoco!) en Titans, maar ook Sex and the City en And Just Like That.

Naast series zijn er natuurlijk ook films, waaronder die van Warner Bros. Denk bijvoorbeeld aan trilogieën als The Hobbit en The Lord of the Rings, maar vergeet The Matrix en alle Godzilla-films niet. Fan van Harry Potter? Goed nieuws! Alle films zijn te zien.

Ook films van DC Comics zijn te streamen op HBO Max. Denk daarbij aan Wonder Woman 1984, The Suicide Squad en Justice League.

Nog niet overtuigd? Misschien trekt dit laatste beetje informatie je over de streep. Ook animatieseries verschijnen op Cartoon Network. Daarmee herbeleef je alle avonturen van populaire series als Dexter's Laboratory en Powerpuff Girls.

Lees meer over
HBO MaxStreamingdiensten