knotsgek op elkaar

Bullseye: boer Evert nodigt Maud uit voor logeerweek in BzV

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© KRONCRV/NPOBullseye: boer Evert nodigt Maud uit voor logeerweek in BzV
RTL

Het waren succesvolle dates in de nieuwste aflevering van 'Boer zoekt Vrouw'. Zeker voor deelneemster Maud, die heel wat losmaakt bij boer Evert. De twee kunnen het zelfs zo goed vinden, dat Evert haar heeft uitgenodigd voor de logeerdate.

"Yes!! Maud en Evert gaan logeren, dat wordt wat"

Let op: dit artikel bevat spoilers. 

De eerste groepsdate blijkt een schot in de roos! Boer Evert en zijn vijf potentiële liefdes gaan boogschieten. Maud heeft de smaak gelijk te pakken en schiet gelijk een bullseye. Het blijkt een voorbode te zijn voor haar avontuur met de boer.

Gerben uit BzV onder indruk van briefschrijfster, maar: 'Te hoog gegrepen'
Lees ook

Gerben uit BzV onder indruk van briefschrijfster, maar: 'Te hoog gegrepen'

Voor het tweede onderdeel van de dagdate gaan ze allemaal bloemschikken. Uiteindelijk moeten hun bloemstukken een hart vormen. Ook hier is het zichtbaar hoe close Maud en Evert worden. Dat uit vooral Maud met lieve woordjes: "Je hebt van die prachtige handen. Ik wil ze het liefst vasthouden." 

"Het was een heel mooie dag", glundert Evert wanneer hij mag vertellen welke dames voor de logeerweek worden uitgenodigd. Nans en Cora zijn hartstikke blij met het goede nieuws. Ook publiekslieveling Maud is door het dolle heen wanneer ze hoort dat ze op de boerderij mag verblijven.

De Boer zoekt Vrouw-kijkers zijn nogal verdeeld over Mauds aanwezigheid tijdens de logeerweek. Zo denkt er eentje dat Evert nu al lijdt aan het 'stockholmsyndroom'. Een ander vraagt zich af of Maud het juiste 'dekseltje' is voor de stille boer. Maar ze zijn niet allemaal zo sceptisch: 'Yes!! Maud en Evert gaan logeren, dat wordt wat.' 'Bij nader inzien vind ik Maud toch wel tof', aldus nog een fan. En mocht het niets worden met Evert, zal er 'een blik mannen opengaan' voor Maud, spreekt een andere fan haar moed in.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Boer zoekt Vrouw is elke zondagavond om 20.30 uur te zien op NPO 1 en terug te kijken bij NPO Start. 

Ook boer Hans had een groepsdate, waarbij er flink gedanst en gesjanst werd:

Lees meer over
Boer zoekt VrouwLiefde