HEFTIG

Schoonmaakster Nadège ernstig ziek: Erica Meiland geschokt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Facebook NadègeSchoonmaakster Nadège ernstig ziek: Erica Meiland geschokt
RTL

Het gaat niet goed met Nadège Coffinet. De voormalig schoonmaakster van de familie Meiland is ernstig ziek. Er is darmkanker bij haar geconstateerd, vertelt ze aan 'Privé'. Erica Meiland (58) laat 'Shownieuws' weten flink geschrokken te zijn.

"Ik ga direct contact met haar opnemen!"

"Mijn laatste contact met Nadège is alweer een tijdje geleden", aldus Erica. "Ze noemde toen wel dat ze wachtte op uitslagen van het ziekenhuis... Ik ga direct contact met haar opnemen!"

Aan Privé vertelt Nadège dat ze vorige week de vervelende uitslag te horen heeft gekregen. Ze vindt het logischerwijs 'flink schrikken'. "Over mijn toekomst is nog weinig duidelijk, ze zijn momenteel nog van alles aan het uitzoeken."

Schoonmaakster Nadège kan weer met swiffer en een sopje door Chateau Meiland
Lees ook

Schoonmaakster Nadège kan weer met swiffer en een sopje door Chateau Meiland

Volgens Nadège zouden de doktoren nog niet veel kunnen zeggen over in welk stadium de darmkanker zich bevindt. "Ik ga ervan uit dat ik chemotherapie krijg en word geopereerd. Begin april krijg ik, onder narcose, opnieuw een colonoscopie."

Toch houdt Nadège de moed erin. Ze kijkt ernaar uit om weer schoon te maken in Chateau Marillaux, waar ze vroeger voor de Meilandjes werkte. 

We spraken Erica over Nadège:

Lees meer over
Erica MeilandMartien MeilandMaxime Meiland