a hil lotta love

Cupido lijkt nu al raak te hebben geschoten bij Hilda uit BzV

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© KRO-NCRV/Linelle DeunkCupido lijkt nu al raak te hebben geschoten bij Hilda uit BzV
RTL

Hilda zie je niet de televisievariant van 'Boer zoekt Vrouw', maar in de webserie worden haar avonturen wél gevolgd. in de nieuwste aflevering zijn we getuige van haar date met de Friese Tsjitse. De vonken lijken direct over te vliegen.

"Ik zou op hem kunnen vallen, zeker weten"

Hilda en Tsjitse hebben elkaar al een paar keer telefonisch gesproken en nu is het dan eindelijk zover: de boerin heeft Terschelling verlaten voor een date. Ze vindt het meteen leuk dat de Fries een boerenjongen is, zo zien we in de webserie van Boer zoekt Vrouw. "Mijn eerste indruk is zeker goed. Zeer vriendelijk en spontaan", vertrouwt Tsjitse de camera toe. Hilda kijkt er hetzelfde tegenaan: "Mijn eerste indruk is dat het niet heel erg ongemakkelijk voelt en daar ben ik wel blij mee. Het scheelt wel dat we natuurlijk best wel vaak gebeld hebben."

Hilda uit BzV moest brief van vriend overleden vriendin verwerken
Lees ook

Hilda uit BzV moest brief van vriend overleden vriendin verwerken

Na de koffie is het tijd voor een rondleiding over het erf. Tsjitse is ZZP'er en woont en werkt op een boerderij met zo'n negentig koeien. Hilda lijkt onder de indruk te zijn van haar date: "Ik denk wel dat dit iemand is die bij mij zou kunnen passen."

Ze vindt het aantrekkelijk dat hij een 'hardwerkende jongeman' is. "Hij houdt van zijn beesten en van zijn honden. Ik denk dat ik dat wel heel mooi vind." Ook Tsjitse ziet het wel zitten: "Uiterlijk is goed, spontaniteit is goed. Zij mag er wezen."

De twee maken meteen plannen voor een vervolgdate - deze keer niet in Friesland, maar op Terschelling. "Dan kom ik binnenkort een keer met de boot", reageert Tsjitse enthousiast.

"Ik zou op hem kunnen vallen, zeker weten. Maar ja, dat gaan we nu verder uitzoeken", zo evalueert Hilda haar date in de camera.

Boer zoekt Vrouw zie je elke zondag rond 20.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1 of kijk je terug bij NPO Start.

In het tv-programma is afgelopen zondag de logeerweek begonnen. De logees van Hans waren meteen onder de indruk van zijn romantische gebaar.

Lees meer over
Boer zoekt Vrouw