door het stof

Lil Kleine zoekt professionele hulp: 'Zie in dat wat er is gebeurd fout is'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLil Kleine zoekt professionele hulp: 'Zie in dat wat er is gebeurd fout is'
RTL

Lil Kleine (27) heeft voor het eerst sinds lange tijd weer van zich laten horen. Via Instagram laat de rapper weten dat het hem spijt en dat hij professionele hulp heeft gezocht.

"Ik zie ook in dat wat er gebeurd is, fout is en dat daar hulp voor nodig is"

"Na een hele lange tijd niets van mij gehoord te hebben, wil ik op deze manier even iets van me laten horen", opent hij de video. "Ik zie in dat ik veel te lange tijd op een ogenzonde manier heb geleefd, op een verkeerde manier heb geleefd en dat ik de verkeerde dingen heb gedaan als persoon. Dat ik mezelf niet ben geweest, dat ik verkeerd heb gehandeld en dat ik heel veel mensen heb pijn gedaan en heb gekwetst, en dat had nooit mogen gebeuren", vervolgt hij. "Ik zie ook in dat wat er gebeurd is, fout is en dat daar hulp voor nodig is. Professionele hulp."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Management Lil Kleine plaatst opvallende vacaturetekst na incident Jaimie
Lees ook

Management Lil Kleine plaatst opvallende vacaturetekst na incident Jaimie

Die hulp krijgt hij in Thailand, waar hij momenteel ook is. "Ik weet dat het een hele lange weg gaat worden, maar ik ga er met volle moed tegenaan."

Hij sluit af met te zeggen dat hij zich heel goed realiseert dat hij niet het voorbeeld is geweest die hij wil zijn voor zijn zoontje, voor de jeugd en alle mensen die naar zijn muziek luisteren. "Ik wil dat jullie weten dat ik jullie heel erg mis, heel erg. En dat ik van jullie houd en jullie snel hoop te zien."

Jaimie Vaes deelt op haar beurt deze cryptische post:

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Lil Kleine