geheim van de smith

'Jada betreurt Oscar-klap Will Smith'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Jada betreurt Oscar-klap Will Smith'
RTL

Jada Pinkett Smith (50) is niet boos op haar man Will (53), maar de presentatrice zou willen dat hij comedian Chris Rock (57) nooit een klap had gegeven tijdens de Oscarceremonie. Dat laat een insider weten aan 'Us Weekly'.

"Ze is niet zo'n vrouw die beschermd hoeft te worden"

"Het gebeurde in een opwelling en hij reageerde overdreven. Dat weet hij, dat weet zij. Ze zijn het erover eens dat hij te fel reageerde", aldus de anonieme bron, die daaraan toevoegde: "Ze is niet zo'n vrouw die beschermd hoeft te worden. Hij hoefde niet te doen wat hij heeft gedaan, dat heeft ze niet nodig. Ze is geen muurbloempje."

Netflix zet productie nieuwe film Will Smith in de ijskast
Lees ook

Netflix zet productie nieuwe film Will Smith in de ijskast

Maar nu Will wel naar Chris heeft uitgehaald, valt zijn echtgenote hem niet af. "Het is een sterke vrouw, een vrouw met een mening die voor zichzelf kan opkomen. Maar ze staat achter hem en dat blijft ze doen."

Het stel is sinds 1997 getrouwd en is volgens de insider enorm beschermend naar elkaar, hun kinderen Jaden (23) en Willow (21), Wills zoon Trey (29) en andere familieleden. "Ze hebben dit leven samen opgebouwd en ze waken daar zo goed als ze kunnen over."

Lees meer over
Will SmithJada Pinkett-SmithChris RockOscars