THE DAVIDSIANS

Kim Kardashian ziet toekomst met Pete Davidson voor zich: 'Natuurlijk wil ik dat'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKim Kardashian ziet toekomst met Pete Davidson voor zich: 'Natuurlijk wil ik dat'
RTL

Als het aan Kim Kardashian (41) ligt duurt de romance tussen haar en Pete Davidson (28) nog wel even. In een nieuwe trailer van 'The Kardashians' vertelt de realityster dat ze een vrouw is die graag een relatie heeft.

"Het is echt een fijn gevoel om rust en geluk te hebben"

"Ik zou niet samen met iemand zijn als ik niet heel veel tijd met diegene door zou willen brengen", aldus Kim in de video. "Natuurlijk wil ik dat onze relatie lang duurt. Ik ben erg blij en content met hoe het nu gaat. Het is echt een fijn gevoel om rust en geluk te hebben."

Ook Kims jongere zus Khloé ziet dat Kim gelukkig is met Pete. "Hij maakt haar aan het lachen, ze lacht de hele tijd." En niet onbelangrijk, ook Kris Jenner heeft haar nieuwe schoonzoon goedgekeurd. "Pete is geweldig. Het is echt een heel leuke, aardige jongen."

Kim Kardashian wil haar eigen advocatenkantoor openen
Lees ook

Kim Kardashian wil haar eigen advocatenkantoor openen

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kim en Pete brengen al ruim zes maanden veel tijd met elkaar door. Ondertussen is Pete ook steeds vaker te zien met Kims kinderen. 

Wie daar minder blij mee is, is de ex van Kim: Kanye West, die tegenwoordig als Ye door het leven gaat. Al meermaals heeft hij Kim en Pete bestookt met vervelende berichten. Dat mondde uit in een ordinaire mediaruzie tussen de drie. In de video hieronder bespreekt Eric alle details voor je.

Lees meer over
Kim KardashianPete Davidson