My happy ending

Avril Lavigne verloofd met Mod Sun: 'Wist dat je de ware was!'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Avril Lavigne verloofd met Mod Sun: 'Wist dat je de ware was!'
RTL

Avril Lavigne (37) heeft voor de Eiffeltoren in Parijs 'ja, ik wil!' gezegd op het huwelijksaanzoek dat haar vriend Mod Sun (35) haar deed. Mod, wiens echte naam Derek Ryan Smith is, deed het aanzoek eind maart al, maar het koppel heeft het vrolijke nieuws nu pas via sociale media bekend gemaakt.

"Het aanzoek was een complete verrassing voor mij"

Avril en pop-punkrocker Mod zijn een jaar samen en willen de rest van hun leven met elkaar delen. 'Ja! Ik zal altijd van jou houden,' zo  schrijft Avril bij de verlovingsfoto's. Mod plaatste op zijn sociale media: 'Ik wist dat je de ware was vanaf de dag dat we elkaar ontmoetten. Voor altijd samen totdat onze dagen voorbij zijn. Ik had een droom toen ik een aanzoek in Parijs wilde doen. Ik gaf je een ring en vroeg je die te dragen. Ik zat op één knie terwijl ik in je ogen keek. Jouw schoonheid is te mooi om te kunnen beschrijven. Je pakte mijn hand en haalde nog een keer adem. Ik zei: 'Wil je met me trouwen?'. En je zei: 'Ja.' 'Ik hou van je, Avril.'

Avril Lavigne stelt tour en optreden in Nederland uit tot 2023
Lees ook

Avril Lavigne stelt tour en optreden in Nederland uit tot 2023

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Aan People laat de Canadese zangeres weten 'dat het het meest perfecte en romantische aanzoek ooit was.' "We zaten op een boot die over de Seine aan het varen was. Iemand speelde viool, er was champagne, er waren rozen. Het was alsof de tijd stil stond en we alleen met z'n tweetjes waren. Het aanzoek was een complete verrassing voor mij," aldus Avril, die een hartvormige diamanten ring van haar aanstaande echtgenoot kreeg.

"Ik wist dat we een hele sterke connectie hadden vanaf onze eerste ontmoeting en samenwerking in de studio. Het was alsof ik hem al mijn hele leven heb gekend, het voelde gewoon zo natuurlijk aan. Ik kijk er dan ook naar uit om het samen fijn en leuk te hebben, samen te werken, samen op tournee te gaan en samen te groeien," aldus Avril.

Het wordt Lavignes derde huwelijk. De zangeres was eerder getrouwd met Sum 41-zanger Deryck Whibley (2006-2010) en Nickelback-zanger Chad Kroeger (2013-2015). Mod Sun was niet eerder getrouwd.

Lees meer over
Avril Lavigne