Fetish

Nicolette van Dam krijgt opmerkelijk verzoek op Instagram van fan

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPNicolette van Dam krijgt opmerkelijk verzoek op Instagram van fan
RTL

Nicolette van Dam (37) was weer druk bezig met het opschonen van haar verzoekjes op Instagram en één bericht sprong daar in het bijzonder tussenuit. De presentatrice kreeg namelijk een wel heel bijzondere vraag van een fan. Nicolette besloot dit te delen met haar volgers.

"Ik blijf dit soort vragen toch bijzonder vinden"

Op Instagram deelt de presentatrice het berichtje met haar volgers. De mannelijke fan schrijft: 'Hoi Nicolette. Je hebt echt heel mooie voeten. Ik zou heel graag een foto van je voeten willen hebben.' Ondanks dat Nicolette vaker dit soort verzoeken heeft ontvangen, schrijft de presentatrice dat ze het 'toch bijzonder' blijft vinden. 'Helemaal omdat ik zelf een hekel aan voeten heb.' 

Nicolette van Dam deelt persoonlijke verhaal: 'Ik heb vitiligo'
Lees ook

Nicolette van Dam deelt persoonlijke verhaal: 'Ik heb vitiligo'

Vorig jaar deelde de presentatrice nóg een bizar verzoek met haar volgers. Deze fan wilde graag 'een knietje en een trap in zijn ballen' in ruil voor 1000 euro. Dat is nog eens snel cashen! 

Nicolette van Dam stories © Instagram: @nicolettevandam1
Nicolette van Dam stories

Nicolette heeft niet alleen maar fans, want de presentatrice krijgt zo nu en dan ook kritiek. Zo werd haar aanwezigheid op de 70e editie van het Boekenbal flink afgekeurd door het grote publiek. 

Lees meer over
Nicolette van Dam