Zeg maar niets meer

Monique ontkent trouwplannen met André Hazes junior

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMonique ontkent trouwplannen met André Hazes junior
RTL

In de wereld van André Hazes junior (28) is het tegenwoordig normaal dat er geruchten circuleren over zijn liefdesleven. Zo ging er de afgelopen tijd het gerucht rond dat hij samen met zijn ex Monique Westenberg (44) toch weer in het huwelijksbootje zou stappen. Monique laat via een Instagram-post weten dat hier niets van waar is.

"Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen!"

André's ex-liefje laat op Instagram weten dat ze heerlijk hebben genoten van hun reis naar Florida. Samen met kleine André, hun zoontje, zijn ze voor een aantal weken naar het buitenland gevlogen 'om te kijken welke vorm' ze nodig hebben als gezin en voor dit experiment zouden ze een aantal weken samen spenderen, liet Monique eerder nog weten. En aan de foto's te zien, hebben ze het leuk gehad samen. Zo schrijft Monique: 'Zo leuk gehad met elkaar, in alle rust.' Maar ook aan alle rust komt een einde, want het stel werd ook tijdens hun vakantie overladen met geruchten. 'Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn en zelfs zullen gaan trouwen. Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen!'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Monique Westenberg deelt nieuw puzzelstukje van André Hazes
Lees ook

Monique Westenberg deelt nieuw puzzelstukje van André Hazes

Om duidelijk te maken dat er geen sprake is van een romantische vakantie benadrukt Monique: 'We hebben rondgereisd, gezwommen, gegeten, strand wandelingen gemaakt, pretparken bezocht, met wilde zeekoeien gezwommen, naar een concert geweest en nog meer gegeten! Kortom, hele mooie herinneringen gemaakt.' Met een reeks aan foto's probeert ze haar verhaal te onderbouwen.

 

Ook André's zus Roxeanne Hazes schijnt niks te weten over eventuele trouwplannen tussen André en Monique. 

Lees meer over
André Hazes jr.Monique Westenberg