7 kids and counting

Nick Cannon 'heel zichtbaar' in leven van al zijn 7 kinderen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNick Cannon 'heel zichtbaar' in leven van al zijn 7 kinderen
RTL

Nick Cannon zorgt ervoor dat hij 'heel zichtbaar' is in het leven van al zijn kinderen, ook al zijn het er veel. Dat zegt de 41-jarige acteur in een interview met 'Men's Health'. Nick is vader van zeven kinderen en verwacht binnenkort een achtste kind.

"In tegenstelling tot wat mensen vaak denken, ben ik juist heel zichtbaar in het leven van al mijn kinderen"

"In tegenstelling tot wat mensen vaak denken, ben ik juist heel zichtbaar in het leven van al mijn kinderen", aldus Nick. "Vaker dan de gemiddelde ouder zelfs."

Nick Cannon reageert op cancellen dagelijkse talkshow: 'Opvallend'
Lees ook

Nick Cannon reageert op cancellen dagelijkse talkshow: 'Opvallend'

Als de acteur niet in dezelfde stad is als zijn kinderen, praat hij voor school met ze via FaceTime. "Als ik wel in dezelfde stad ben, breng ik mijn kinderen naar school en zorg ik ook dat ik ze ophaal. Ik ben overal bij betrokken, ook bijvoorbeeld de gitaarles van mijn dochter."

Nick verwacht momenteel zijn achtste kind, samen met model Bre Tiesi. Met Alyssa Scott kreeg hij in juni 2021 zoontje Zen, die vijf maanden later overleed aan een hersentumor. Hij is ook vader van de 10-jarige tweeling Moroccan en Monroe, die hij met zijn ex-vrouw Mariah Carey kreeg. Daarnaast deelt hij de 4-jarige Sagon en 1-jarige Powerful Queen met Brittany Bell en heeft hij nog een zeven maanden oude tweeling met Abby DeLaRosa: Zion en Zillion.

Lees meer over
Nick Cannon