pass it on

Trotse Douwe Bob deelt filmpje van pasgeboren zoon

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTrotse Douwe Bob deelt filmpje van pasgeboren zoon
RTL

Douwe Bob (29) heeft de afgelopen maanden al kunnen oefenen met dochtertje Bobby Lou en geniet nu ook volop van het vaderschap van zoontje Elias Lieven. Op Instagram deelt hij een mierzoete video van zijn kleine knul.

"My boy"

Op de video is te zien hoe Elias diep in slaap bij zijn vader op de blote borst ligt. 'My boy', schrijft de trotse vader van drie erbij.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Douwe Bob weer samen met moeder van zijn derde kindje
Lees ook

Douwe Bob weer samen met moeder van zijn derde kindje

Douwe Bob werd op 31 mei vader van zoontje Elias. Niet lang daarna werd duidelijk dat de zanger weer een relatie heeft met de moeder van zijn zoon, Anouk. "Ex? Nee, volgens mij hebben we een relatie. Ik geloof het wel, tenminste als het aan mij ligt wel", zo vertelde hij in Beau. Anouk en Douwe Bob waren lange tijd samen en probeerden jarenlang een kindje te krijgen. Toen het uitging, raakte Anouk alsnog in verwachting.

Ondertussen kreeg Douwe Bob twee dochters bij twee andere dames. Met Loes, de moeder van dochtertje Bobby Lou, heeft hij contact. De zanger is niet betrokken in het leven van zijn andere dochter. "Ik heb met één van drie dames niet een heel goede relatie, maar ik geloof er wel in dat liefde een weg zal vinden", zei hij daar vorige week over in de talkshow van Beau van Erven Dorens.

Het interview met Douwe Bob in Beau zie je in onderstaande video.

Lees meer over
Douwe Bob