wat een mafs idee!

'Nieuw seizoen Married at First Sight laat niet lang meer op zich wachten'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Nander de Wijk'Nieuw seizoen Married at First Sight laat niet lang meer op zich wachten'
RTL

De handtekeningen onder de scheidingen zijn nog niet opgedroogd, maar fans van 'Married at First Sight' kunnen binnenkort alweer 'ja ik wil' zeggen tegen nieuwe afleveringen. De opnames van de volgende reeks - die nog een stuk spraakmakender moet worden - zijn naar het schijnt namelijk afgerond.

"Het gaat veel meer om de groep, dus er gebeurt veel meer"

Er is absoluut geen tekort aan drama geweest in het afgelopen seizoen van Married at First Sight, maar in de Australische versie gaat het er nog wat heftiger aan toe. En laat RTL daar nou nét de opnames van achter de rug hebben: een Nederlandse variant van de Australische versie dus.

MAFS-expert Eveline Stallaart gaf onlangs in de tweede aflevering van de RTL Boulevard Reality Podcast tekst en uitleg over het verschil tussen de Nederlandse en Australische versie van MAFS. Volgens de seksuoloog is het aannemelijk dat elk land een 'eigen invulling' mag geven aan het format. "Dit past veel beter bij Nederland", zei ze over de huidige manier waarop MAFS wordt gemaakt.

Kandidaat Married at First Sight kreeg PTSS door deelname
Lees ook

Kandidaat Married at First Sight kreeg PTSS door deelname

Voor de nieuwe reeks, die te zien zal zijn bij Videoland, wordt een andere aanpak gebruikt. "Het wordt veel juicier, dus dat pure moet je ook niet verwachten", aldus Eveline. "Het gaat veel meer om de groep, dus er gebeurt veel meer."

In de Australische variant gaan de koppels na het jawoord op huwelijksreis. Daarna brengen ze een week bij zowel de bruid als bruidegom thuis door. Daarbij komt nog dat ze meerdere weken samen wonen in een klein appartement in Sydney. Dan zijn er nog de dinner dates, waarbij alle kandidaten die nog steeds in het experiment zitten samenkomen. De Australische koppels leren elkaar dus al kennen tijdens het avontuur, terwijl dat in Nederland niet het geval is.

RTL laat aan RTL Boulevard weten niet op de geruchten te willen reageren.

Beluister de RTL Boulevard Reality Podcast op SpotifyApple Music of Google Podcasts.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Married at First Sight