bombshell in de building

'Dekhengst' Rick zet de boel op stelten in Love Island

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/Videoland 'Dekhengst' Rick zet de boel op stelten in Love Island
RTL

De 27-jarige Rick uit Alkmaar heeft zijn koffers gepakt en is vertrokken naar de 'Love Island'-villa in Spanje. In zijn introductiefilmpje onthult hij dat zijn pijlen zijn gericht op de voormalige 'bombshells': Fé en Jotti. "Ik ben naar 'Love Island' gekomen om te kijken of jullie mijn toekomstige vrouw hebben weten te scouten", zo vertelt hij lachend.

"Er is wel een serieuze bombshell naar binnen gewandeld" 

Ondanks dat Ricks vrienden hem een 'dekhengst' noemen, is daar volgens deze bombshell niets van waar. Zijn bijnaam zou hij vooral te danken hebben aan zijn achternaam 'dekker'. Ook zijn tattoos en gespierde lijf zorgen voor een vertekend beeld bij de vrouwen volgens Rick: "Als ze me beter leren kennen, komen ze er achter dat ik een heel lieve en zachte kant heb." Deze lieve 'badboy' laat déze kant van zichzelf ook op zijn werk zien, want Rick is meester op een basisschool. Daarnaast heeft hij ook een baan bij een sport BSO. 

Zijn komst in de villa gaat niet onopgemerkt, want ook de heren voelen zich enigszins bedreigd. "Er is wel een serieuze bombshell naar binnen gewandeld", geeft Lennert toe. De vrouwen zijn onder de indruk van zijn looks, maar durven niet gelijk te happen. Ook de vrouwen waar Rick geïnteresseerd in is, zeggen tevreden te zijn met hun huidige koppelpartner.  "Ik wil eerst met hem babbelen en kijken hoe hij is", vertelt Jotti na zijn entree voor de camera's. 

 

Kelly uit Love Island getuige van schietpartij: 'Ik lag op de grond'
Lees ook

Kelly uit Love Island getuige van schietpartij: 'Ik lag op de grond'

Aan het einde van de aflevering staat Rick voor een belangrijke keuze. Hij mag namelijk bepalen met welke vrouw hij een koppel wil vormen. Er zit echter een addertje onder het gras: de man die na zijn keuze single overblijft, wordt meteen gedumpt uit de villa. Wie dat is, zie je vanavond. Love Island is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij Videoland. 

De presentatoren van Love Island geven een exclusieve tour door de vernieuwde villa. 

Lees meer over
Love Island